Sideli esnaf ve iş adamları polise taziye ziyaretinde bulundu


Antalya Manavgat'a bağlı Side'de bir grup esnaf ve iş adamı son güllerde artan terör olaylarını kınamak için Manavgat İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, taziyede bulundu.

İlçe Emniyet Müdürü Ercan İlhan'ı makamında ziyaret edenler adına konuşan işadamı Murat Güven, ülkede huzur ve güveni bozmaya yönelik terör eylemlerini kınadıklarını söyledi. Teröre karşı herkesin ortak tavır alması gerektiğini belirten Güven, "Son günlerde vatan evlatlarına kahpece saldırılar olmaktadır. Polislerimize haince pusular kurularak şehit ediliyor. Pazar günü Alanya'da toprağa verdiğimiz Mardin Midyat'ta teröristler tarafından şehit edilen Abdullah Ümit Sercan polis kardeşlerimizden biriydi. Kendisine Allah'tan rahmet, yaralı polislere acil şifa, yakınlarına ve emniyet mensuplarına başsağlığı diliyorum. Şehit olan asker de bizim, polis de bizim evlatlarımızdır. Yüreğimiz kan ağlamaktadır." diye konuştu.

Müdür Ercan İlhan da duyarlılıklarından dolayı Sideli iş adamları ve esnaflara teşekkür etti. Bu tür ziyaretlerin polis teşkilatına moral verdiğini belirten İlhan, teröre karşı milletçe kenetlenerek tavır alınması gerektiğini söyledi. CİHAN
<< Önceki Haber Sideli esnaf ve iş adamları polise taziye ziyaretinde bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER