'Simya' koleksiyonu ile halılara renk getirdi

'Simya' koleksiyonu ile halılara renk getirdi

Kendi kendini temizleyen nano halılarıyla tanınan Atlas Halı, yeni ürettiği el boyaması özel serisi 'Simya' koleksiyonu ile tüketicilere geniş bir renk yelpazesi sundu. Atlas Halı, ev dekorasyonuyla uyum sağlayacak renkteki halıları, renk kartelasından seçimle kişiye özel olarak da üretecek.

Yeni koleksiyonunu tanıtan Atlas Halı, kendi tasarım kadrosunun yanı sıra alanının en başarılı endüstriyel tasarımcılarıyla da çalıştı. Firma, kendi kendini temizleyen nano halılarının özelliklerini Simya koleksiyonunda da kullandı. Simya ile talep edilen tüm renklerde halı üretimine başladıklarını açıklayan Atlas Halı Genel Müdürü Dr. Meriç Bebitoğlu, "Simya en yeni ürünümüz. Biz Atlas Halı olarak bu senenin sloganını 'Hep birlikte bir adım önde' diye tanımlamıştık. Hep birlikte derken içinde müşterimiz, paydaşlarımız, bayilerimiz var. Sürekli yenilikçi yaklaşımımızla devam ediyoruz. Simya'nın yenilik özelliği şu; inanılmaz bir renk çeşitliliği sağlıyor. Evlerdeki dekorasyona eğer halı uyum sağlamıyorsa veya tüketicilerimiz beğenmezse mağazaya geldiklerinde hemen renk kartelamızı çıkartıyoruz. Buradan şeker pembesinden tutun da civciv sarısına kadar çeşitli renkler var. Bu renklerden siparişini oluşturuyoruz, anında üretim ile üretip kısa süre içinde bayilerimiz aracılığıyla ulaştırıyoruz. İnanılmaz bir renk çeşitliliği ve seçim kolaylığı sağlıyor Simya." bilgisini verdi.

"SENEYİ YÜZDE 40 BÜYÜME İLE TAMAMLAMAYI HEDEFLİYORUZ"

2015 yılının Türkiye için zor bir sene olduğundan bahseden Bebitoğlu, "Ekonomik koşullar seçimlerden dolayı ağırlaşmaya başladı. Dünyadaki gidişat da bunu destekledi. Ama Atlas Halı yenilikçi bir marka. Özellikle bizim 2013'de piyasaya sunduğumuz ve meyvelerini yeni yeni almaya başladığımız nano halımız çok ses getirdi. Nano halı, güneşten ve evin ışığından aldığı enerji ile kendi kendini temizleme ve leke barındırmama özelliğine sahip. Çok etkileyici bir ürün ve bir çok evde de şu an da kullanılıyor. Biz krizleri ve daralmaları çok fazla hissetmedik bu yenilikçi yaklaşımdan dolayı. Bu kadar zor bir senede sanıyorum yılı yüzde 40 büyüme ile kapatacağız. Yaklaşımımız şu, şartlar ne kadar zor olursa olsun ürününüzü geliştirdikçe, satış yöntemleri ve pazarlamanızı geliştirdikçe bu tür zorlu durumlardan daha az etkileniyorsunuz." ifadelerine yer verdi.

CİHAN
<< Önceki Haber 'Simya' koleksiyonu ile halılara renk getirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER