Şişli'de kaldırımda yürürken sırtından silahla vuruldu


Şişli'de kaldırımda yürüyen bir kişi, nereden geldiği belli olmayan iki kurşunun sırtına isabet etmesi sonucu yaralandı. Yaralı halde yakındaki bir benzin istasyonuna sığınan gence ilk müdahaleyi istasyon çalışanları yaptı.

Olay 17.00 sıralarında Piyale Paşa Bulvarı Çağlayan istikametinde meydana geldi. İddiaya göre adının Recep olduğu öğrenilen bir genç, kaldırımda yürüdüğü sırada nereden geldiği belli olmayan bir kurşunla sırtından yaralandı. Acı içinde yere düşen genç, 50 metre uzaklıktaki benzin istasyonuna sığındı. İstasyon çalışanlarına durumu anlatan genç, çalışanlar tarafından yere oturtularak ilk müdahalesi yapıldı. İstasyondaki görevlilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, şahsı ambulansla Şişli Etfal Hamidiye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Olayın ardından istasyonun güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, seyir halindeyken içinden iki el ateş edildiği iddia edilen şüpheli bir aracı yakalamak için çalışma başlattı.

Acı içinde yaşadıklarını istasyon çalışanlarına anlatan genç, "Kolumu kaldıracak halim yok. Bilmiyorum arkamdan vuruldum birden. Hiçbir şey görmedim. Sesi duydum pat diye iki el ateş ettiler." dedi.

İstasyon çalışanlarından Mustafa Durmuş ise, "Pompacılar gördü ben görmedim. Ben binanın içindeydim. İki el silah sesi atmışlar. Sonra yokuş yukarı kaçmaya başlamışlar. Normal mermi de olabilir sırtından çok kan akıyordu. Kan bayağı akmıştı sırtından. Pompacılar sağlık ekiplerini aradı." diye konuştu.

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis ekipleri, şüpheli aracı yakalamak için çalışma başlattı. CİHAN
<< Önceki Haber Şişli'de kaldırımda yürürken sırtından silahla vuruldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER