Sivas'ta yeni yıl kutlamaları


Sivaslılar yeni yıla, Kent Meydanı'nda şarkı söyleyerek girdi. Saatler 00.00'ı gösterdiğinde ise geri sayımla birlikte 2016'in ilk dakikaları alkışlarla karşılandı. Emniyet Müdürlüğü ekipleri ise geniş güvenlik önlemleri aldı.

Sakin başlayan gece saatler 00.00'a yaklaştığında hareketlenmeye başladı. Kent Meydanı'nda toplanan üniversiteli gençler doyasıya eğlendi. Geri sayım sonrası coşkunun tavan yaptığı Kent Meydanı daha sonra ise yeniden sakin haline geri döndü.

Gençlerin eğlendiği dakikalarda ise belediye temizlik ekipleri çevreyi temizledi. İşçiler her zaman olduğu gibi görevleri gereği çalıştıklarını belirterek, yeni yılda herkese sağlık ve mutluluk dilediklerini ifade etti. Bu arada mendil ve çeşitli malzemeler satan seyyarlar da çalışanlar arasında yer aldı. Seyyar satıcılar yaktıkları ateşte ısınırken, yılbaşını kutlayan gençlerinde seyyarlarla birlikte ısınmaya çalıştığı gözlendi.

EMNİYET TEDBİRLERİ ARTIRILDI

Öte yandan emniyet müdürlüğü ekipleri yılbaşı nedeniyle geniş güvenlik önlemleri aldı. Kent Meydanı ve çeşitli noktalarda uygulama yapan Asayiş ve Trafik ekipleri kontrollerini sıklaştırdı. Şüpheli araçları durduran ekipler arama ve alkol kontrolü yaptı.
CİHAN
<< Önceki Haber Sivas'ta yeni yıl kutlamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER