Sivas'ta yollar, Cumhurbaşkanı için trafiğe kapatılacak


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yarın Sivas'a yapacağı ziyaret öncesi toplu açılış töreninin yapılacağı Cumhuriyet Meydanına bağlanan bütün yollar trafiğe kapatılırken, geçiş güzergâhı üzerindeki yollarda da park yasağı uygulanacak. Programın saat 14.00'te başlaması bekleniyor.

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ziyaretleri ve Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştireceği Sivas halkıyla buluşma programı nedeniyle trafik ekiplerinin bazı cadde ve sokakları trafiğe kapatacağı, bazı caddeler üzerinde ise araç parkına müsaade edilmeyeceği vurgulanıp, "Buna istinaden, Cumhuriyet Meydanı'na çıkan bütün cadde ve sokaklar trafiğe kapatılacak ve meydan istikametine trafik akımı kesilecektir. Bu tedbirlere ek olarak İstasyon Caddesi 50'inci Yıl Kavşağı'ndan meydan istikametine ve Meçhul Asker Sokak meydan İstikametine, Eski Belediye Sokak, Afyon Sokak ve Ali Ağa Cami Sokak ile Hikmet Işık Caddesi girişinden Atatürk Caddesi istikametine, Atatürk Caddesi ise Dörtyol Kavşağı'ndan Cumhuriyet Meydanı istikametine, Hastaneler Kavşağı, Cumhuriyet Meydan istikametine trafiğe kapatılacaktır." denildi.

Ayrıca havaalanından kente geleceği güzergâh olan, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı, İstasyon Caddesi, Arap Evliya Caddesi, Saray Bosna Caddesi, Atatürk Caddesi ve Osmanpaşa Caddesi üzerinde de araç parkına müsaade edilmeyeceği belirtilirdi.

Açıklamada vatandaşların mağdur olmaması için alternatif yolları kullanmaları ve özel araçları yerine toplu taşıma araçlarının kullanmaları istenildi. Öte yandan, Emniyet Müdürlüğü birimleri de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın şehre geleceği güzergâh üzerinde güvenlik önlemlerini artıracak. Cumhurbaşkanı için çevre illerden de takviye polis ekiplerinin gelmesi bekleniyor. CİHAN
<< Önceki Haber Sivas'ta yollar, Cumhurbaşkanı için trafiğe kapatılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER