Sivas'taki engelli yolundaki elektrik direkleri kaldırılacak

Sivas'taki engelli yolundaki elektrik direkleri kaldırılacak

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, görme engelliler için yapılan engelli yollarına dikilen elektrik direklerinin yolun hizmete açılmadan önce kaldırılacağını söyledi.

Belediyenin Organize Sanayi Bölgesi güzergâhı üzerinde bulunan Necmettin Erbakan Bulvarında yaptığı kaldırım düzenlemesi sonrası engelli yolunun elektrik direkleriyle kesilmesi gündeme gelmişti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Sami Aydın, Organize Sanayi Bölgesi yolunda çalışmaların devam ettiğini belirterek, şöyle devam etti:

"Kaldırım üzerinde bulunan elektrik direklerinin görme engeliler için yapılan yürüyüş bandına denk gelmesiyle ilgili haber oldu. Keşke böyle bir haber yapılırken bize bir sorulsa. Oradaki elektrik hatları yer altına alındı. Çalışmalar tamamlandığında açılışı yapmadan önce, beton elektrik direkleri kaldırılacak. 14 Ekim tarihinde o yolu hizmete açacağız. O direklerde o tarihten önce kalkmış olacak. Yer altına döşenen elektrik hattı faaliyete geçecek. Yer altı çalışmaları tamamlandığında elektrik direkleri kaldırılacak. Bugüne kadar engeliler ile ilgili hiçbir şekilde görme engellilere yönelik yürüyüş yolu yokken bugün yeni yaptığımız bütün caddelerde engelli bantlarını yerleştiriyoruz."
CİHAN
<< Önceki Haber Sivas'taki engelli yolundaki elektrik direkleri kaldırılacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER