Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği açıldı

Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği açıldı

Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği (SİVSAD) binasının açılışı, Siverek Kaymakamı Vural Karagül, STK temsilcileri ve bazı resmi kurum amirlerinin katılımıyla yapıldı.

İlçede birbirinden farklı organizasyonlarda boy gösteren fotoğrafçılar bir dernek çatısı altında toplandı. Dernek başkanı Ferit Akçalı, dernek faaliyetleri hakkında katılımcılara bilgiler verdi. Daha sonra açılışa özel düzenlenen 'Siverek'te Yaşam' temalı ödüllü fotoğraf yarışmasının fotoğrafları incelendi.

Fotoğraf yarışmasının jüri üyeliğini ŞUFSAD Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Çadırcı, Kandil Eğitim Yardımlaşma Başkan Yardımcısı Tülay Bayramoğlu ve Dr.Ergün Karadağ yaptı. Yarışma sonunda Mustafa Demirbaş birinci, Mahmut Marangoz ikinci, Sedat Basmacı'da üçüncü oldu. Dereceye girenlere ödüllerini Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferit Karaoğlu ve Siverek İlçe Emniyet Müdürü Erdal Karakaya takdim etti.

Dernek yönetimi, kendilerine destek sunan ve derneğin açılmasında emeği geçen jüri üyelerine ve dernek ana sponsoru Mustafa Özusan'a plaket takdim etti. SİVSAD yönetimi 15-16-17 Ekim tarihlerinde dernek binasında resim sergisinin düzenleneceğini bildirdi. CİHAN
<< Önceki Haber Siverek Fotoğraf Sanatçıları Derneği açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER