Sivil toplum kuruluşlarına SEPAM'dan akademik destek


STK'ların iş birliği ağlarının kurumsallığını nasıl etkilediği' yönünde araştırma çalışması yapan Uluslararası Antalya Üniversitesi (UAÜ) Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Işıl Cerem Cenker Özek, elde ettiği veriler ışığında STK'ların yeninden yapılanma sürecine katkı sağlıyor. Projeye Uluslararası Antalya Üniversitesi, Sosyal, Ekonomik ve Politik Araştırmalar Merkezi (SEPAM) ev sahipliği yapıyor.

Proje kapsamında UAÜ Şehir Kampusu'nda bir çalıştay düzenlendi. SEPAM, bünyesinde yürütülen proje kapsamında ilk çalıştay Antalya İş Kadınları Derneği (ANTİKAD) ile yapıldı. Çalıştay hakkında bilgi veren Özek, STK'lara katkı sağlamak istediklerini belirtti. SEPAM'ın araştırmasından elde edilen verileri de kullanarak ANTİKAD'ın kurumsal yapısını ortaya koyduğunu ifade eden Özek, derneğin geleceği için hangi çalışmaların yapılabileceğinin masaya yatırıldığını kaydetti. Özek, STK'lar açısından işbirliğinin önemine değinerek, her işbirliği çalışmasının daha önce ulaşılmamış 50 kişiye ulaşmayı sağladığını dile getirdi.

Akdeniz Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri Bölüm Başkanı Yard. Doç. Hasan Erdoğan ise yaptığı sunumda stratejik planlama hakkında bilgiler verdi. Stratejik planlamanın aşamalarını sundu. toplum-kuruluslarina-SEPAMdan-akademik-destek-1960203.htm'> CİHAN
<< Önceki Haber Sivil toplum kuruluşlarına SEPAM'dan akademik destek Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER