Siyasi partiler birbirleriyle bayramlaşıyor


Siyasi parti genel merkezlerinde bayramlaşma etkinlikleri bugün gerçekleştiriliyor.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan başkanlığındaki heyet sırasıyla AK Parti, DSP, Vatan Partisi, HDP, BBP, DP, MHP ve Saadet Partisi'ni saat 09.30 ile 12.30 arasında ziyaret edecek. Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu başkanlığındaki heyette yine aynı partilerin heyetlerini CHP genel merkezinde ağırlayacak.

MHP'NİN BAYRAMLAŞMASI

MHP Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Genel Sekreter Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu ve MYK Üyesi Mehmet Sami Uzun, diğer partilere giderek bayramlaşacak.

Genel Başkan Yardımcısı Adana Milletvekili Mevlüt Karakaya, MYK üyeleri Ankara Milletvekili Mustafa Mit ile Sultan Gündüz, diğer partilerden gelenlerle bayramlaşacak.
MHP'nin kendi arasındaki bayramlaşma töreni de Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin katılımı ile saat 14.00'te Genel Merkez Tören Salonu'nda yapılacak.

HDP'NİN BAYRAMLAŞMASI

HDP'den bayramlaşmak üzere; Parti Sözcüsü Kars Milletvekili Ayhan Bilgen, İstanbul Milletvekili Hüda Kaya, MYK Üyesi Günay Kubilay, siyasi partileri ziyaret edecek.
Grup Başkanvekili ve Diyarbakır Milletvekili İdris Baluken, Mardin Milletvekili Erol Dora, PM Üyesi Fatma Kurtulan, HDP genel merkezinde bayramlaşmak üzere gelecek siyasi parti yetkililerini ağırlayacak.

DİĞER PARTİLERDE BAYRAMLAŞMA

DSP, Saadet Partisi ve BBP gibi partilerin genel merkezlerinde de bayramlaşma programları gerçekleştiriliyor. DSP Genel Başkanı Masum Türker saat 13.30'da parti genel merkezinde vatandaşlarla ve partililerle bayramlaşacak. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici de yine partililerle saat 13.00'te genel merkezde bayramlaşacak. CİHAN
<< Önceki Haber Siyasi partiler birbirleriyle bayramlaşıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER