Şovmen Hayrettin'i 8 yıl sonra mutlu eden gelişme

Şovmen Hayrettin'i 8 yıl sonra mutlu eden gelişme

Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Öğrenci Faaliyetleri Birimi ve Sinerji Kulübü, ünlü Şovmen Hayrettin'i öğrencilerle buluşturdu. 8 yıl önce geldiği Çukurova Üniversitesi'nde sadece 3 kişi için şovunu sergileyen Hayrettin, bugün yaptığı şovla binden fazla öğrenciye keyifli dakikalar yaşattı.

Ünlü Şovmen Hayrettin, ÇÜ Öğrenci Faaliyetleri Birimi ve Sinerji Kulübü'nün davetlisi olarak geldiği Çukurova Üniversitesi'nde, sahne performansıyla vize sınavları sonrası öğrencilerin moral ve motivasyonunu artırdı. Mithat Özsan Amfisi'nde sahneye çıkan Hayrettin, öğrencilerin yoğun ilgisi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Sekiz yıl önce yine Çukurova Üniversitesi'ne geldiğini ve o gün yalnızca üç kişiye şov yaptığını dile getiren ünlü şovmen, bugün bin kişiyi aşkın bir izleyiciye hitap etmekten büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Bir saati aşkın süre sahnede kalan Hayrettin, yaptığı esprilerle izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı.

Organizasyonla ilgili açıklama yapan Sinerji Kulübü Başkanı Mehmet Çelikcan, "Öğrenci arkadaşlarımıza verdiğimiz sözü tutmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Organizasyonda emeği geçen ve katılımlarıyla bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz." dedi. Öğrenci Faaliyetleri Birimi Sorumlusu Songül Yoltay, davetlerini kabul ettiği için Hayrettin'e teşekkür etti. CİHAN
<< Önceki Haber Şovmen Hayrettin'i 8 yıl sonra mutlu eden gelişme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER