Osman Özköylü'den Engin İpekoğlu'na hoş geldin ziyareti

Osman Özköylü'den Engin İpekoğlu'na hoş geldin ziyareti

Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, şehrin diğer takımı Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu'na hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Futbolculuk dönemlerinde karşılıklı oynama imkanı bulan iki teknik direktör aynı şehirde görev yapmanın ve futbol şehri olan Adana'ya hizmette bulunmalarından dolayı mutluluk duyduklarını ifade ederek dostluk mesajları verdi.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Engin İpekoğlu'nun Adana'da görev yapmasından dolayı mutlu olduğunu belirterek başarılar dilerken, şöyle konuştu:

"Bizler futbol içerisindeki insanlarız. Ağabey, kardeş gibiyiz. Engin Hocam benim çok saygı duyduğum bir insan. Kendisiyle futbolculuk dönemlerinde beraber oynadık. Benim için önemli bir yeri var. Kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedim. Adana'da görev yaptığı için mutlu oldum. Kendisine başarılar diliyorum."

Bu tür ziyaretlerin futbolu daha da güzelleştirdiğini söyleyen Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu da Osman Özköylü'ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, şunları söyledi:

"Tabiki her zaman ezeli rekabet içerisinde olacağız. Ancak sahada ve saha dışında dostuz. Her ikimizde şehre hizmet eden kişileriz. Şehrin Süper Lig'de takımının olması gerektiğine inananlardanım. Umarım iki takımımız da istediği noktalara ulaşır. Osman Özköylü kardeşime başarılar diliyorum. Özellikle futbolun son dönemlerdeki kaos ortamında bu tür ziyaretlerin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu sebepten dolayı Osman Özköylü kardeşime teşekkür ediyorum."

ADANASPOR'DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Bu arada 11 Aralık Cuma günü deplasmanda Alanyaspor'a konuk olacak Adanaspor'da hazırlıklar devam ediyor.

Teknik Direktör Engin İpekoğlu nezaretinde Osman Yereşen Tesisleri'nde yapılan antrenman ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yapan turuncu beyazlı ekip atak organizasyonları üzerinde çalıştı.

Antrenmanın son bölümünde taktik çalışan Adanaspor antrenmanı dar alanda çift kale maçla tamamladı.
CİHAN
<< Önceki Haber Osman Özköylü'den Engin İpekoğlu'na hoş geldin ziyareti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER