Beşiktaş, Sporting Lizbon maçı için Portekiz'e gitti


Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi H Grubu son maçında yarın Jose Alvalade Stadı'nda TSİ 22.05'te karşılaşacağı Sporting Lizbon maçı için Portekiz'e gitti.

Siyah beyazlıları taşıyan ve Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkan özel uçakta, Başkan Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, As Başkan, Yeni Stat ve Yeni Stat Sponsorluklarından Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Umur Güner, Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil, Futbol Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Erdal Torunoğulları ve Kartal Yuvası'ndan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emre Kocadağ da yer aldı.

Beşiktaş'ta Sporting Lizbon maçının son çalışması bu akşam TSİ 21.30'da maçın oynanacağı Jose Alvalade Stadı'nda gerçekleştirecek. Antrenman öncesinde siyah beyazlı ekibin Teknik Direktörü Şenol Güneş ile bir futbolcu TSİ 21.00'de basın mensuplarının sorularını cevaplayacak.

Sporting Lizbon maçı için Teknik Direktör Şenol Güneş, şu futbolcuları kamp kadrosuna dahil etti:

Tolga Zengin, Günay Güvenç, İsmail Köybaşı, Serdar Kurtuluş, Dusko Tosic, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Mustafa Pektemek, Kerim Frei, Olcay Şahan, Necip Uysal, Cenk Tosun, Pedro Franco, Alexander Milosevic, Andreas Beck, Ricardo Quaresma, Mario Gomez, Luiz Rhodolfo, Jose Sosa.
CİHAN
<< Önceki Haber Beşiktaş, Sporting Lizbon maçı için Portekiz'e gitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER