Spor yazarı Necati Bilgiç son yolculuğuna uğurlandı


Dün vefat eden Türk spor basının duayen isimlerinden, Türkiye Spor Yazarları Derneği'nin (TSYD) kurucu üyelerinden Necati Bilgiç Levent Camii'de kılınan cenaze namazının ardından sol yolculuğuna uğurlandı.

Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi'nde tedavi gördüğü sırada 87 yaşında hayata gözlerini yuman Necati Bilgiç için önce TSYD Levent Tesisleri'nde bir tören düzenlendi. TSYD'nin kurucularından ve Bilgiç'in eski mesai arkadaşları Necati Karakaya, Halit Kıvanç, yeğeni Hıncal Uluç, eşi Perihan Bilgiç, yine gazeteci olan oğlu Gürcan Bilgiç, gelini ve torunları ile spor basınının önemli isimlerinin katıldığı törenin ardından cenaze Levent Camii'ne getirildi.

Öğle Namazı'nın ardından kılınan cenaze namazına, eski emniyet mensubu ve içişleri bakanlarından Mehmet Ağar, Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanları Haluk Ulusoy ile Mehmet Ali Aydınlar, eski Gençlik ve Spor Genel Müdürü, Basın İlan Kurumu eski genel müdürü ve Habertürk gazetesi spor yazarı Mehmet Atalay, Saran Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Hürriyet Gazetesi Spor Müdürü Mehmet Aslan, eski futbolcu ve yorumcu Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, merhum Necati Bilgiç'in dayıları Hıncal ve Öcal Uluç ile İş adamı Saffet Ulusoy katıldı.

Necati Bilgiç'i son yolculuğunda meslektaşları da yalnız bırakmazken cenazesi Levent Camii'nde öğleyin kılınan cenaze namazından sonra Küçükçekmece Kanarya Mezarlığı'nda toprağa verildi.
CİHAN
<< Önceki Haber Spor yazarı Necati Bilgiç son yolculuğuna uğurlandı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER