Akhisar Belediyespor - Galatasaray maçı özeti!

Akhisar Belediyespor ile Galatasaray, Süper Lig'in 22. hafta açılış maçında karşılaştı. Kazanan, 2-1'lik skorla Galatasaray oldu

Akhisar Belediyespor - Galatasaray maçı özeti!

Akhisar Belediye Gençlik ve Spor ile Galatasaray, Süper Lig 2012-2013 sezonu 22. hafta açılış maçında, Manisa 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya geldi.
MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Galatasaray 67. dakikada Drogba'nın attığı gol ile 1-0 öne geçti. Sneijder sağ kanata uzun oynadı, Burak Yılmaz topla buluştu ceza sahası içine ortasını yaptı, Drogba iki kişi arasından yükseldi kafayı vurdu ve top kaleci Oğuz'un uzanmasına rağmen köşeden ağlarla buluştu.

-Galatasaray 70. dakikada Burak Yılmaz ile 2. golü buldu. Sneijder ceza sahası içine pasını verdi, Drogba ayağının ucuyla dokundu top Emrah'a çarptı ve Burak Yılmaz'ın önüne düştü, Burak Yılmaz altıpas önünde bekletmeden şutunu vurdu ve top ağlarla buluştu.


-Akhisar Belediyespor 85. dakikada Sertan'ın attığı gol ile durumu 2-1 yaptı. Emrah sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, arka direkte Güray topu altıpasa indirdi ve altıpas içinde Sertan müsait durumda kafayı vurarak topu ağlarla buluşturdu.

Maçın sonucu: Akhisar Belediyespor 1-2 Galatasaray...
<< Önceki Haber Akhisar Belediyespor - Galatasaray maçı özeti! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER