Akhisar Belediyespor - Trabzonspor maçında üç gol var! Maçın sonucu

Akhisar Belediyespor ile Trabzonspor, Süper Lig'in 3. hafta maçında karşılaştı. Maçın sonucu: Akhisar Belediyespor 3-0 Trabzonspor

Akhisar Belediyespor - Trabzonspor maçında üç gol var! Maçın sonucu

Süper Lig'in 3. haftasında Trabzonspor deplasmanda Akhisar Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Trabzonspor, rakibi karşısında şok bir mağlubiyet aldı. Sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrılan bordo-mavililer taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı.


Trabzonspor kalede Onur savunmada; Olcan, Aykut Demir, Giray, Zeki Yavru orta sahada; Volkan Şen, Zokora, Aykut Akgün, Adrian, Malouda forvette ise Henrique 11'i ile sahaya çıktı.

Akhisar Belediye Geçlik ve Spor ise karşılaşmaya kalede Oğuz, savunmada; Çağdaş, Sonko, Uğur; Emrah orta alanda; Güray, Emin, Merter, Niasse forvette ise Bruno ile Bilal Kısa 11'i ile başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Akhisar Belediye Geçlik ve Spor Bruno'nun attığı gol ile 1-0 öne geçti. Güray sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Bruno ön direkte gelişine vurdu ve top uzak köşeden ağlarla buluştu.

-Akhisar Belediyespor Niasse'nin golüyle farkı 2'ye çıkardı. Güray sol kanattan arapasını verdi, Niasse topla buluştu, hızla içeri girdi, kaleciyle karşı karşıya plase vuruşunu yaptı ve top kaleci Onur'un altından ağlarla buluştu.

-Akhisar 88. dakikada Kenan'ın attığı golle durumu 3-0 yaptı.

Maçın skoru: Akhisar Belediyespor 3-0 Trabzonspor...

<< Önceki Haber Akhisar Belediyespor - Trabzonspor maçında üç gol var!... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER