Arda'ya dev İngiliz kancası

Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan'a İngiliz kancası.

Arda'ya dev İngiliz kancası

İngiltere'den Manchester United ve Liverpool'un transfer etmek istediği Arda Turan'a Arsenal de talip oldu.

İspanya'da özellikle geçen sezon gösterdiği performansla Atletico Madrid'i şampiyonluğa götüren en önemli isimlerden biri olmayı başaran Arda Turan'ın talipleri artıyor. 

Daha önce Premier Lig'den Manchester United ve Liverpool'un transfer listesinde bulunan fakat La Liga ekibinden ayrılmak istemeyen Arda Turan'a bu sefer Arsenal kancayı taktı.

İngiliz sitelerinde çıkan haberlere göre Arsenal, Arda Turan için Atletico Madrid'in kapısını çalmaya hazırlanıyor. Kadrosunu güçlendirip şampiyonluk yarışında yukarılara tırmanmak isteyen Arsene Wenger'in ilk iş olarak Arda Turan'ı takımda görmek istediği belirtilirken, Londra ekibinin milli futbolcu için 22 milyon poundluk bir teklifte bulunması bekleniyor. 

Barcelona ile oynanan maçta yan hakeme sinirlenip kramponunu fırlatan Arda Turan ile teknik direktör Diego Simeone arasında bir gerginlik yaşandığı ve bu olaydan sonra Arda Turan'ın takımdan ayrılmayı düşündüğü iddia edildi. Atletico Madrid'in Arsenal'den gelen teklif etmesi durumunda Arda Turan gelecek sezondan itibaren Premier Lig'de top koşturacak.
<< Önceki Haber Arda'ya dev İngiliz kancası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER