Arena'da Fenerbahçe'ye gönderme!

TT Arena'da Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçelileri kızdıracak pankart...

Arena'da Fenerbahçe'ye gönderme!

Şampiyonluğunu iki hafta önce ilan eden Galatasaray, ligin son maçında Trabzonspor'u ağırlarken; ev sahibi takım taraftarları,  rakiplerine göndermede bulundu.

Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Fenerbahçe'nin şampiyon olarak bitirdiği 2010-2011 sezonunda ligi ikinci sırada tamamlayan Trabzonspor için "2010-2011 Şampiyonu Trabzon Arena'ya hoşgeldin" pankartını açtı.


Irkçılık tepkisi

Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde sarı-lacivertli bir taraftarın tribünden muz sallaması üzerine başlayan ırkçılık tartışmaları, Türk Telekom Arena'da da karşılık buldu.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, tribüne, "Irkçılığa karşı sizinleyiz (Drogba, Dany, Eboue, Zokora, Sow, Webo)" yazılı pankart açarak, tepki gösterdiler.

Öte yandan, Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yaşanan bombalı saldırıları da kınayan taraftarlar, "İnsanlar masum, zalimlerin eli kanlı. Bu insanlık suçunda yanınızdayız Reyhanlı" ve "Zalimler suçlu, silahlar zanlı. Acın acımızdır Reyhanlı" yazılı pankartlar açtılar.

Derbi maç sonrası bıçaklanarak öldürülen Fenerbahçe taraftarı Burak Yıldırım için açılan pankartta da, "Başınız sağ olsun Burak Yıldırım ailesi" ifadeleri yer aldı.

19 şampiyonluk için 19 bayrak

Ligde 19'uncu şampiyonluğuna ulaşan sarı-kırmızılı takım için Türk Telekom Arena'da 19 şampiyonluk bayrağı açıldı.
Stadın çatısından sarkıtılan sarı-kırmızı renkli 19 bayrakta, şampiyon olunan sezonlar ve takım kadroları yer aldı.

<< Önceki Haber Arena'da Fenerbahçe'ye gönderme! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER