Basketbolda görülmemiş kaos

Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Türkiye'nin aldığı sonuçlar yetmezmiş gibi milli kadroya alınmayan Enes Kanter'in attığı twitler de olay oldu.

Basketbolda görülmemiş kaos

NBA'de Utah Jazz formasını terleten genç oyuncu Enes Kanter, Türkiye'nin Rusya yenilgisi üzerine attığı tweet ile Türk sporseverleri adeta çıldırttı.

Twitter hesabından, Türkiye'nin elenmesini ima ederek "Şşşşşssshhhh : ) by byee Haha" yazan 21 yaşındaki basketbolcuya tepki üstüne tepki yağdı.

Kanter'e gelen tepkiler arasında en dikkat çekeni ise, eski milli basketbolcumuz Mehmet Okur'dan geldi. Okur, Kanter'in bu mesajına karşılık olarak, "Bu yaptığın yanlış..Ne olursa olsun yakışmadı..Unutma yarın öbür gün bu takımda yer alacaksın" şeklinde cevap verdi.

Enes Kanter, bu tepki çeken mesajından 4 saat öncesinde "Keşke bide benim şu işin gerçeğini bi bilenden dinleseydiniz. BAZI insanlar değişmeden kafalar değişmeden daha çok yıllar geçecek böyle. Yazık!" mesajını göndererek kendisine gelen tepkilere karşılık vermişti.

Hatırlanacağı üzere genç oyuncu, Yunanistan mağlubiyetinin ardından da tepki çeken bir tweet atmış ve gündeme oturmuştu.

Enes Kanter neden kadroya alınmamıştı?

EuroBasket 2013 Elemeleri F Grubu'nda İtalya, Çek Cumhuriyeti, Portekiz ve Belarus ile mücadele eden 12 Dev Adam'ın, 5 Temmuz'da açıklanan kadrosunda yer alan Enes Kanter, milli takım kampına katılmayı reddetmişti. Bu gelişme sonrasında Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Enes'in bir daha milli takıma çaprılmayacağnın açıklamıştı. Eurosport
<< Önceki Haber Basketbolda görülmemiş kaos Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER