Bayern Münih - Borissia Dortmund maçı hangi kanalda saat kaçta?

İki Alman takımı Bayern Münih ile Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi kupası için İngiltere’nin başkenti Londra’da kapışıyor. Bayern Münih - Borissia Dortmund maçı saat kaçta hangi kanalda....

Bayern Münih - Borissia Dortmund maçı hangi kanalda saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi finalinde Bayern Münih ile Borissia Dortmund karşılaşıyor. Wembley’deki dev maç, saat 21.45’te.

Futbolda kulüpler düzeyinde Avrupa’nın en büyüğü bu gece belli oluyor. İki Alman takımı Bayern Münih ile Borussia Dortmund, Şampiyonlar Ligi kupası için İngiltere’nin başkenti Londra’da kapışıyor. Ünlü stat Wembley’de saat 21.45’te oynanacak maç, Star TV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı, İtalyan hakem Nicola Rizzoli yönetecek.

İSPANYOLLARI DEVİRDİLER

İKİ takım da yarı finalde İspanyol devlerini eleyerek final biletini aldı. Bayern Münih, Barcelona’yı hezimete uğratırken, Borussia Dortmund da tek hedefi Devler Ligi olan Real Madrid’i geçmeyi başardı. 2010 ve 2012’de finalde kaybeden Bayern Münih, Avrupa’nın 1 numaralı kupasını 5. kez kazanmak istiyor. 1997’de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğuna ulaşan Borussia Dortmund ise tam 16 yıl sonra ilk kez finalde...

Bir bakışta dev final

- Geçen yıl evi Allianz Arena’da, kupanın Chelsea’li oyuncuların ellerinde yükselmesini izleyen Bayern’liler, bu sezon başarıya her zamankinden daha aç.
- Nuri Şahin’li ve İlkay Gündoğan’lı B.Dortmund, iflastan dönüp finalist oldu. Hedefleri, Bayern gibi bir devi yıkıp kupayı kazanmak. 
- Dev finalde, gelecek sezondan itibaren Bayern forması giyecek olan Borussia Dortmund’un yıldızı Mario Götze, sakatlığı nedeniyle oynayamayacak. 

<< Önceki Haber Bayern Münih - Borissia Dortmund maçı hangi kanalda saat... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER