Beşiktaş - Antalyaspor maçı bu akşam

Süper Lig’de 29. hafta İnönü Stadı’nda kapanıyor. Beşiktaş ile Medical Park Antalyaspor, saat 20.00’de karşı karşıya gelecek.

Beşiktaş - Antalyaspor maçı bu akşam

Fenerbahçe galibiyetinden sonra çıktığı dört maçta yalnızca bir galibiyet elde eden siyah-beyazlılar zirvenin de oldukça gerisinde kaldı. Antalyaspor karşısında tekrar bir galibiyet serisi başlatmak isteyen Beşiktaş’ta sakatlığı nedeniyle iki haftadır takımdan ayrı kalan Tomas Sivok’un ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.

Uzun süreli sakatlar İsmail Köybaşı ve Uğur Boral’ın yanı sıra, Hugo Almeida ve İbrahim Toraman da bu akşam forma giyemeyecek. Mamadou Niang’ın durumu ise maç saatinde belli olacak.

Mehmet Özdilek ise beş eksikle İstanbul’a ulaştı. Akdeniz temsilcisinde 18 kişilik kadroya alınmayan Ali Tandoğan, Nikola Zizic, Xavier Kodjo ile sarı kart cezalıları Hakan Arıkan ile Uğur İnceman bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Muhtemel 11’ler 

BEŞİKTAŞ: Allan McGregor, Roberto Hilbert, Ersan Gülüm, Tomas Sivok, Gökhan Süzen, Oğuzhan Özyakup, Necip Uysal, Manuel Fernandes, Olcay Şahan, Dentinho, Filip Holosko.

ANTALYASPOR: Sammy N'Djock, Emre Güngör, Ergün Teber, Deniz Barış, Koray Arslan, İbrahim Dağaşan, İsmail Aissati, Murat Duruer, Tita, Isaac Promise, Lamine Diarra.
<< Önceki Haber Beşiktaş - Antalyaspor maçı bu akşam Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER