Beşiktaş Liverpoollu ismin peşinde

Sezon başında Arsenal'den Oğuzhan'ı alarak hedefi 12'den vuran Beşiktaş bu kez Liverpool'un genç golcüsü Samed Yeşil için nabız yoklamaya başladı.

Beşiktaş Liverpoollu ismin peşinde

Türkiye ve Avrupa'nın dört bir yanında yetenekli gençleri izlettiren siyah-beyazlı kulüp gözünü yine Ada'ya çevirdi. Amk'da yer alan habere göre; Hedef, Liverpool'un genç yeteneği Samed Yeşil. 1 milyon euro bonservis bedeli ile sezon başında Bayer Leverkusen'den transfer edilen Samed bu sezon daha çok rezerv ligde forma giyebildi. AMK'nin haberine göre; Genç takımla 4 maça çıkan 19 yaşındaki futbolcu 2 gol attı, 2 de asist yaptı. Genç golcü lig kupasında da iki maçta toplam 125 dakika şans buldu.

SON VURUŞ USTASI

Düsseldord doğumlu gurbetçi futbolcu Almanya U19 Milli Takımı forması giyiyor. Leverkusen altyapısında 71 maçta attığı 57 golle parlayan Samed Yeşil için devrede olan TFF oyuncunun A Milli Takım tercihini Türkiye'den yana kullanması için uğraşıyor. Kale önünde müthiş bir bitirici olan genç oyuncu 1.80 metre boyunda ve oldukça süratli.

Sezon başında Oğuzhan Özyakup'un Beşiktaş'a kazandırılmasında büyük pay sahibi olan siyah-beyazlıların eski yöneticisi Erdil Arpacı'nın Samed için de devrede olduğu bildiriliyor. Beşiktaş yöneticileri, hazırlık kampı başlamadan bu transferi bitirmeyi planlıyor.
<< Önceki Haber Beşiktaş Liverpoollu ismin peşinde Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER