Beşiktaş'a Fernandes'in yerine o geliyor

Beşiktaş, Fernandes'in yHernandeserine United'da forma giyen Javier Hernandes'i getirmeyi düşünüyor.

Beşiktaş'a Fernandes'in yerine o geliyor

Beşiktaş'a getirdiği Portekizli oyuncuların menajeri olan Jorge Mendes, Siyah beyazlı taraftarlar tarafından istenmeyen adam ilan edilen Fernandes için yeni bir teklif sundu.

Jorge Mendes, Türkiyedeki yakın dostu ve partneri olan Ahmet Bulut aracılığıyla Fernandes'i istemiyorsanız size Javier Hernandes'i getireyim dedi.

Manchester United forması giyen golcü oyuncu 7.5 milyon avro'ya transfer olmuştu. İngiliz ekibi forması altında başarılı olamayan Meksikalı oyuncu bu sezon oynadığı 2. lig ve kupa maçlarında 7 gol atabildi.

Meksikalı millî futbolcu. 2010 yılından beri Manchester United kulübünde forma giyiyor. Oyuncun lakabı ise Chicharito (Küçük Bezelye)Bu lakabı çok seven 25 yaşındaki forvet oyuncusu formasına da Chicharito yazdırıyor.

Hernandes ilk sezonunda Sir Matt Busby Yılın Oyuncusu ödülünü kazandı. Bu ödülü kazanan ve Avrupa dışındaki bir ülkeden olan 2. futbolcu oldu.

Fernandes'in menajeri Malik Arutyunov, Portekizli futbolcuyu sözleşmesi biter bitmez Lokomotif Moskova takımına götürmeyi hedefliyor. Fernandes Rusya'ya giderse Rusya'da devre arası transferi olarak yeni takımının formasını giyebilecek.

<< Önceki Haber Beşiktaş'a Fernandes'in yerine o geliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER