Beşiktaş'a Fransa'dan golcü geliyor

Ara transfer döneminde kadrosunu bir forvet oyuncusu ile güçlendirmek isteyen Beşiktaş'ın Olympique Lyon'un golcüsü Jimmy Briand'ı listesine aldığı iddia edildi.

Beşiktaş'a Fransa'dan golcü geliyor

Paris Saint Germain'in Brezilyalı forvet oyuncusu Nene'nin transferinde mutlu sona ulaşamayan Beşiktaş, rotayı Olympique Lyonlu Jimmy Briand'a çevirdi.

L'equipe'in haberine göre, geçirdiği sakatlık nedeniyle 2 aya yakın bir süredir sahalardan uzak kalan Fransız golcü, siyah-beyazlıların radarına girdi.

Fransız kulübünün başkanı Jean-Michel Aulas yaptığı açıklamalarda iyi bir teklif gelmesi halinde kontratı önümüzdeki sezon sona erecek oyuncularını göndermeye sıcak baktıklarını ifade etti.

Bu sezon Bafetimbi Gomis, Lisandro Lopez ve genç oyuncu Lacazette ile amansız bir forma yarışına giren 27 yaşındaki oyuncu, sakatlanmadan önce forma giydiği 10 karşılaşmada 1 kez fileleri havalandırabildi.

RENNES'TE YILDIZ OLDU

Rennes'te oynadığı futbol ile büyük takımların dikkatini çeken Jimmy Briand, 8 sezon boyunca forma giydiği kulübünde sevilen oyunculardan biri olmayı başardı. Futbola forvet oyuncusu olarak başlayan, ancak zamanla bir kanat oyuncusuna evrilen Fransız oyuncu, 191 maça çıktığı ilk takımında 39 kez fileleri havalandırdı.

2010 yazında 7,5 milyon euroluk bir bonservis bedeliyle Olympique Lyon'un yolunu tutan başarılı isim, burada düzenli olarak forma şansı bulduğu Fransız kulübünde 80 maçta 16 gol atmayı başardı. 

Sezon ortasında talihsiz bir sakatlık yaşayan hücumcu, son olarak Lyon'un 4 Kasım 2012'de Bastia ile oynadığı lig karşılaşmasında forma giydi.

<< Önceki Haber Beşiktaş'a Fransa'dan golcü geliyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER