Beşiktaş'ta Fernandes'e son teklif

Siyah beyazlı yönetim Manuel Fernandes’e son teklifini yapıp, beklemeye geçti.

Beşiktaş'ta Fernandes'e son teklif

Son haftalarda sergilediği performansla, taraftar ve yönetimin beklentisinden epey uzak bir grafik çizen Manuel Fernandes için son teklif yapıldı. Beşiktaş, Portekizli yıldıza vereceği fiyatı belirledi; 7.8 milyon Euro, yani 21 milyon lira... Siyah beyazlı yönetim öncelikli olarak bir toplantı yapıp, yıllık 4 milyon Euro ile artı 4 milyon Euro imza parası isteyen Fernandes’e ödenmesi planlanan rakamda karar kıldı. Daha sonra yönetimden Ahmet Kavalcı ve Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğlulları, başkanla kulübün menfaatleri doğrultusunda belirledikleri rakamı Portekizli’ye iletti. Tecrübeli futbolcunun 4 milyon Euro gibi uçuk bir rakam istemesine sert tepki gösteren yönetim kurulu, senelik 2.4 milyon Euro’da karar kıldı.

YAPILAN TEKLİFİ AZ BULDU 

Yakın geçmişte kulüpten ekstra 4 milyon Euro’yu ‘imza parası’ olarak talep eden Fernandes’in bu isteği de yöneticiler tarafından yapılan teklifte 600 bin Euro’ya kadar çekildi. Şimdi Portekizli’den haber bekleyen Beşiktaş, Fernandes ‘Tamam’ dediği taktirde bu oyuncuya 3 sene içerisinde 7.8 milyon Euro ödeme yapacak. Öte yandan alınan bilgilere göre, Beşiktaş’ın teklifini az bulan Manuel Fernandes, menajeri ile görüşeceğini ifade edip yönetimden zaman istedi. Kulübe zor günlerde fedakarlık yaparak geldiğini dile getiren Portekizli’nin, “Ben Beşiktaş’a Yıldırım Demirören başkanlığı döneminde 2 milyon 200 bin Euro’ya geldim. İstediğim rakamı yönetime ilettim. Biraz ortayı bulmak gerek. Türkiye ve Beşiktaş’tan mutluyum. Gitmek istemiyorum” dediği öğrenildi.

Kabul ederse buyursun gelsin

Fernandes’le ilgili gelişmelerin ardından Beşiktaş Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğlulları şunları söyledi; “Biz Fernandes’e vereceğimiz rakamı ilettik. Kendisi bunu kabul ederse, masaya oturabiliriz.”
<< Önceki Haber Beşiktaş'ta Fernandes'e son teklif Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER