Beşiktaş'ta Sezer Öztürk'ten şok açıklamalar

Beşiktaş'ta, kadro dışı bırakılan Sezer Öztürk, önemli açıklamalar yaptı..

Beşiktaş'ta Sezer Öztürk'ten şok açıklamalar

Sezer Öztürk, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol adlı programa telefonla katıldı ve önemli açıklamalar yaptı.

TORAMAN DÜŞÜNÜYOR, BEN DÜŞÜNMÜYORUM MU?

"Benim için futbolcunun kulüpte ne kadar yıl kaldığı önemli değil. Hepimiz kulüp başarısı için oradayız. Herkes Beşiktaş için mücadele ediyor. İbrahim Toraman, Beşiktaş'ı düşünüyor, ben düşünmüyorum mu?

TORAMAN'LA 5 NUMARA İÇİN SORUN YAŞAMADIM!

Sezer susuyor, Sezer konuşmuyor. Sezer haksız ki konuşmuyor diye kamuoyunda konuşuluyor. İbrahim Toraman'ın 5 numarayı bırakıp 58'i alabileceğini söylediler. Ben de bunu duydum. Yeni transfer oldum kimseden istemedim. Bu durumu Toraman'la konuştum. Bana başka numara alabilirim dedi. Kesinlikle 5 numara için problem yaşamadım.

ORTADA ART NİYET VAR

Toraman takım kaptanlığı yapıyor. Ama bir insana söylemen gereken şeyi düzgün ses tonuyla konuşmak gerek. Ben de Manisaspor'da 21 yaşında kaptanlık yaptım. Kimseyi küçük düşürmedim. Biz futbolcuyuz. Birbirimizi uyarabiliriz. Burada niyet ve ses tonu önemli. Benim kızdığım konu üsluptu.

BEN APTAL DEĞİLİM

Bir insanın kırılması için illa küfür etmesi gerekmiyor. Ben aile babasıyım. İki çocuğum var. Fenerbahçe'deki sakatlık sonrası kendimi ispat etmek için buraya geldim. Ben aptal değilim böyle bir olaya neden olayım. Takımda kimle konuşursanız size doğruları söyler. Benim gururumu kıracak olaylar yaşandı. Ben aptal biri değilim. Kalkayım böyle bir şeye karışayım.

TORAMAN'I DAHA ÖNCE UYARDIM

Ben İbrahim Toraman'ı 2 hafta önce uyardım. Herkesin önünde benimle böyle konuşmaması için İbrahim Toraman'la konuştum ve onu uyardım. Orada teknik adamlar var oyuncular var. İnsan kendine dönüp bakmalı. Ben o an otobüste duymadım ama bana Toraman'ın arkamdan ''Fenerbahçe artığı'' tarzında konuştuğunu duydum. Ben açıkçası üzülüyorum. Biz hepimiz Türkiye Cumhuriyeti takımyız. Fenerbahçe'den Beşiktaş'a bir futbolcu gelemeyecek mi? Biz nerede para kazanıyorsak oranın askerleriyiz.

TORAMAN TEHDİT EDER GİBİ KONUŞTU

İbrahim Toraman beni odasına davet filan etmedi. Odasına davet eder gibi konuşmadı. Her zaman her şey detaylardadır. Bana ''Benim odama sen bir gelsene'' tarzında tehdit eder gibi konuştu. Ben korkak biri değilim. Hak edilecek şekilde yanına gitmesini bilirim.

BEN EŞKIYA DEĞİLİM!

Bana insanca gelip odama gelir misin deseydi farklı olurdu. Olay olmasın diye arkamdan futbolcular geldi. Bana arkadaşlar dışarıda kalsın kapıyı kapatır mısın dedi? Kilitleme tarzı bir şey olmadı. Ben eşkıya mıyım, kapıyı kilitleyim? Daha sonra odaya arkadaşlar geldi. Millet araya gelince olay kapandı. Ben odada Toraman'a ''Seni uyarmıştım'' dedim. Bu uyarma değil. Uyarmanın şekli şemali vardır. Madem bağlanıyor ''Ben Beşiktaş menfaatini düşünüyorum'' diyor. Eee o zaman ben düşünmüyorum mu?

ÖNDER ÖZEN'LE SORUNUM YOK

Benim Önder Özen'le kesinlikle bir problemim yoktu. Benim sadece kendimle ilgili sıkıntım vardı. O da oynamadığım kadroya giremediğim içindi.

BAŞKANA KARŞI MAHCUBUM

Ben bildiğimi her yerde konuşurum. Allah'ın bildiğini kuldan saklamam. Benim savunmamı almak isterlerse kalkıp olan şeyi söylerim. Başkan'a çok mahcup oldum. Benim için o kadar uğraş verdi. Beni çok istedi. Üzüldüğüm nokta verdiği emeği geri ödeyemedim. Ödeme gibi de fırsatım olmamıştı. Maalesef keşke böyle olmasaydı. Başkan çağırsa sarılın öpüşün derse onun hatrına tabii ki hayır demem.

TORAMAN'DAN ÖZÜR DİLEMEM!

Ben neden özür dileyim? Niçin özür dileyim? Kendisinin başlattığı konu için ben neden özür dileyim? 2-3 hafta önce uyardığım konu için neden özür dileyim? Ben nerede duracağımı bilirim. İbrahim Toraman'ı daha önce de uyarmıştım.

TARAFTARDAN ÖZÜR DİLERİM

Beşiktaş taraftarından özür diliyorum. Bu tatsız olaylar umarım takımımızı gölgelemez. Takımda çok iyi bir arkadaşlık var. İyi gidiyor her şey, bu olaydan dolayı taraftardan özür diliyorum"
<< Önceki Haber Beşiktaş'ta Sezer Öztürk'ten şok açıklamalar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER