Beşiktaş'ta iyi haber

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Kasımpaşa maçının 18 kişilik kadrosunu kamp gününden önce açıkladı.

Beşiktaş'ta iyi haber

Beşiktaş'ta Manuel Fernandes ve Hugo Almeida, sağlık heyeti şerh koysa da Kasımpaşa maçının 18 kişilik kadrosuna kendi istekleriyle girdiler... Siyah-beyazlıların hocası Samet Aybaba, bu sezon ilk kez bir maçın 18 kişilik kadrosunu kamp gününden önce açıklarken, iki Portekizli oyuncu listede yer aldılar.

BİLİNDİĞİ üzere Beşiktaş Sağlık Heyeti, Almeida’nın takımla çalışmalara başlamasına karşın yarın oynanacak Kasımpaşa maçında oynamasını risk olarak görüyor ve kadroya alınmasına karşı çıkıyordu. Aynı şekilde geçen cumartesi günü oynanan Trabzon maçında sol arka adalesinde kismi yırtık oluşan Fernandes’in de en az 12 gün oynamaması gerektiği teknik direktör Aybaba’ya iletildi. Buna karşın bu hafta hiç takımla idman yapmayıp, kendi özel programını uygulayan Fernandes de yapılan plazma ve ozon tedavilerinin etkisiyle iyi durumda olduğunu hocasına söyledi ve Kasımpaşa maçının kadrosuna dahil edildi.

18 kişilik kadroda yer almayan oyuncular bu sabah bir idman yapacak. Kadrodaki isimler ise akşam 16.00’da taktik idman gerçekleştirip kampa girecek. Bekâr oyuncular ise dün geceden kampa girdiler.

<< Önceki Haber Beşiktaş'ta iyi haber Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER