Burak Yılmaz için dev transfer teklifi

Forvet arayışlarını sürdüren Chelsea'nin, Galatasaray forması altında başarılı bir sezon geçiren gol kralı Burak Yılmaz'ı takibe aldığı ileri sürüldü.

Burak Yılmaz için dev transfer teklifi

Forvet arayışlarını sürdüren Chelsea'nin, Galatasaray forması altında başarılı bir sezon geçiren gol kralı Burak Yılmaz'ı takibe aldığı ileri sürüldü.İngiliz basınında yer alan haberde, forvet hattı için alternatifler arayan Londra ekibinin, Galatasaray'a Burak Yılmaz'ın transfer durumunu sorduğu belirtildi.

Haziran ayının ortasında teknik direktör Jose Mourinho'yu göreve getirecek olan Chelsea'nin, 27 yaşındaki oyuncu için Galatasaray ile temasa geçtiği, sarı kırmızılılarla 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 4 yıllık anlaşması bulunan Burak için 20 milyon sterlin istendiği ifade edildi.

Türkiye dışında oynamamış bir oyuncu için istenilen transfer bedelinin çok yüksek olduğu kaydedilirken, Chelsea'nin forvet hattındaki diğer seçeneklerinin ise kısıtlı olduğu belirtildi.

Chelsea'nin istediği Radamel Falcao'nun Monaco'ya transfer olabileceği, Edinson Cavani'nin ise Manchester City'nin takibinde olduğu ve Dortmund'un golcüsü Robert Lewandowski'nin ise takım arkadaşı Mario Götze ile Bayern Münih'te buluşacağı ifade edildi.Mourinho'nun Burak'ı ilk elden izleme fırsatı bulduğu ve Chelsea'nin scout ekibi ile birlikte hareket edeceği kaydedildi.

Öte yandan haberde, Burak'ın, "Galatasaray'da çok mutluyum. Burada uzun bir sözleşmem var. Eğer bir teklif gelirse, kulübün kararı belirleyici olacak benimki değil" sözlerine de yer verildi.
<< Önceki Haber Burak Yılmaz için dev transfer teklifi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER