Bursaspor - Akhisar Belediyespor maçı özeti!

Süper Lig'in 6. hafta açılış maçında Bursaspor ile Akhisar Belediyespor karşılaştı. İşte maçın özeti...

Bursaspor - Akhisar Belediyespor maçı özeti!

Süper Lig'in 6. hafta açılış maçında Bursaspor, sahasında Akhisar Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.



48. dakikada gelişen Akhisar Belediyespor atağında Bruno, Ahmet Cebe'nin pasıyla Bursaspor ceza yayı önünde topla buluştu. Bu oyuncunun vuruşunda kaleci Frey topu yandan kornere çeldi.

65. dakikada Bursaspor'da Taiwo'nun sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta top, filelerle buluştu. Maçın hakemi Mustafa İlker Coşkun, ofsayt gerekçesiyle golü saymadı.

71. dakikada ev sahibi takımda Kazım'ın pasıyla Sestak rakip ceza sahası içinde topla buluştu. Slovak oyuncu bekletmeden meşin yuvarlağı müsait pozisyondaki Murat Yıldırım'a aktardı. Bu oyuncunun vuruşunda top az farkla yandan dışarı çıktı.

Karşılaşma, golsüz eşitlikle sona erdi.

Maç sonunda Bursasporlu taraftarlar, yönetim kurulunu istifaya davet etti. 

Bu arada, karşılaşmayı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik de izledi.

-Bursaspor Teknik Direktörü Daum-

Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamada, Akhisar Belediyespor karşısında oyuncularının iyi mücadele ortaya koyduklarını söyledi.

"Bugün küçük bir adım ileri attık, ilk kez gol yemeden bir müsabaka tamamladık" diyen Alman teknik adam, şunları söyledi:

"Defansımız gayet iyiydi. Gol pozisyonlarımız da oldu. Akhisar çok iyi organize oldu. Bu maçlarda çok fazla gol pozisyonu bulamıyorsunuz ama oyuncularım ikinci devre inanılmaz derece baskıyı artırdı. Kesinlikle kazanmak istiyorlardı. Akhisar'ın da bir iki pozisyonu vardı. Gerçekten takımımız her şeyi isteyerek ortaya koydu. Zannederim müsabakaları aynı şekilde götürürsek semeresini alacağız. Başkanımız ve yönetim kurulumuz bizi nanılmaz derece destekledi, bizimle birlikteydiler. Aldığımız desteği onlara 3 puan olarak vermek isterdik."

-Akhisar Belediyespor cephesi-

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise Bursa'da zorlu bir müsabakaya çıktıklarını ifade etti. "Bursaspor'un durumu ortada. Maçın zor geçeceğini biliyorduk ve öyle de oldu" diyen Hamzaoğlu, şunları kaydetti:

"İki takım müthiş mücadele gösterdi ama gol olmadı. Bu mücadele sonunda maç keşke gollü olsaydı. Deplasmanda aldığımız 1 puan sevindirici. Kazanamazsak da buradan 1 puanla dönüyoruz.  Oyuncularımı mücadelelerinden ve güzel oyunlarından dolayı tebrik ediyorum. Önümüzde Galatasaray maçı var. En iyi şekilde Galatasaray maçına hazırlanacağız."

AA

<< Önceki Haber Bursaspor - Akhisar Belediyespor maçı özeti! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER