Denizlispor ismini değiştirdi

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Denizlispor, Özel Tekden Hastanesi ile sponsorluk anlaşması imzaladı.

Denizlispor ismini değiştirdi

Yapılan anlaşmaya göre yeşil siyahlı kulübün ismi Tekden Denizlispor olarak değişti. İsim hakkı olarak her yıl 1 milyon 200 bin TL alacak Denizlispor, üç yıl boyunca da formasında Tekden Hastanesi'nin göğüs reklamını taşıyacak.

Tekden Hastanesi'nde düzenlenen imza törenine Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Emniyet Müdürü Zeki Bulut, Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay, Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Kemal Tekden, teknik direktör Serdar Dayat ve futbolcular katıldı. "Bu anlaşma, Denizlispor tarihinde önemli bir yer tutacak" diyen Başkan Urkay, "Kurumsallaşma yolunda büyük bir adım attık. Arkası gelecek" dedi.

Kemal Tekden, "Burası Denizli'nin hastanesi. Denizlispor da bu şehrin takımı. İkisinin bir araya gelmesiyle doğacak sinerji, Denizlispor'u önemli yerlere taşıyacak" yorumunu yaparken Belediye Başkanı Zolan, şunları söyledi: "Amacımız Denizlispor'u yeniden Süper Lig'de görmek. Bundan sonra en büyük görev futbolculara düşüyor. El ele vererek bu kulübü layık olduğu yerlere taşıyacağız
<< Önceki Haber Denizlispor ismini değiştirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER