Drogba için farklı bir iddia daha

Galatasaray'ın sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan futbolcusu Didier Drogba için Amerika Birleşik Devletileri'nde çok önemli bir iddia daha ortaya atıldı.

Drogba için farklı bir iddia daha

Geçtiğimiz günlerde Amerika Birleşik Devletleri'nde futbol hayatını devam ettirebileceği iddiası ortaya atılan Drogba'da yeni gelişmeler yaşanıyor. Fildişili futbolcunun Seattle Sounders ile ön protokol yaptığı, yanında milli takımdan arkadaşı Salomon Kalou'yu da götüreceği ifade edildi.

Kalou ile birlikte gidiyor 

Amerika kaynaklarından gelen bilgilere göre, devre arasında Türkiye'ye gelme ihtimali olan Kalou'nun, Drogba ile birlikte sezon sonunda MLS'e gidebilceği ifade edildi. Beşiktaş ve Trabzonspor'a menajerler tarafından önerilen Kalou'nun Drogba'yı arayarak MLS teklifinde bulunduğu ve Dünya Kupası'ndan sonra futbol hayatlarına Amerika'da devam edebilecekleri ifade edildi. Kalou'nun menajerleri uzun süre Fidlişili futbolcuya Türkiye'de takım aramış ancak beklenen ilgiyi göremeyince yeni girişimlerde bulunmuştu.

İmzalar atıldı iddiası 

Drogba'nın Amerika'dan gelen tekliflerden sonra Kalou ile birlikte hareket etme kararı aldığı ve çok eski dostu olan oyuncuyla birlikte Amerika'nın yolunun tutulacağı ABD basınında yer aldı. Bugün çıkan haberlere göre de anlaşmalar şimdiden imzalandı. Ancak Drogba'nın sponsorları ve yeni takımı bu imzanın kamuoyu ile paylaşılmasına izin vermedi. Oyuncunun bu süreçte sakatlanması ihtimaline karşı da sigortalandığı, Dünya Kupası sonrası yeni takımının MLS'ten olacağı belirtildi. Eurosport
<< Önceki Haber Drogba için farklı bir iddia daha Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER