Drogba'nın ayak izi bile değerli oldu

Galatasaray'ın dünyaca ünlü yıldızı Drogba, şanına yakışır bir ödülün daha sahibi oldu:

Drogba'nın ayak izi bile değerli oldu

Bugün Gazetesi GS Store CEO'su Nurettin Kantarelli ile görüştü.. Drogba özelinde başlayan konuşma, tüm oyuncuları kapsayan önemli detaya kadar indi. Kantarelli, "Takımın tümünü ifade eden ürünleri üretip satmakta bir sıkıntı yok. Ancak tekil olduğunda, bir futbolcuyla ilgili bireysel ürün yapmak istediğinizde, imaj hakları karşınıza çıkıyor" dedi.

"ÖDÜLDE PAY SAHİBİYİZ"

Drogba'nın Altın Ayak ödülü ile birlikte 'ayak izi'nin yer aldığı ürünlerin satışa çıkartılabileceği, son dönemde ürün çeşitliliği ile taraftar memnuniyetini arttıran GS Store'un bunu değerlendirebileceği görüşü doğdu.

Fildişili golcü, bu konuda çok titiz. Galatasaray'ın bu fikrine nasıl yaklaşacağı ve GS Store'larda önümüzdeki dönemde ayak izi olan tişörtlerin veya benzeri ürünlerin satılıp satılmayacağını taraftarlar merak ediyor.

AYAKLARI 45 NUMARA

Galatasaray’ın Fildişili yıldızı Didier Drogba, son derece teknik ve kıvrak bir isim. İri cüssesine rağmen kısa boylu ve ayak numaraları küçük futbolcularda sıklıkla görülen hız ve teknik özelliklere taş çıkartıyor. 35yaşındaki futbolcu, 45 numara ayakkabı giyiyor. Ancak ayakları büyük olsa da ortaya koyduğu futbolla tüm dünyanın gözdesi konumunda.
<< Önceki Haber Drogba'nın ayak izi bile değerli oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER