Emre'nin şık gol sevinci - Foto

Turkcell Süper Lig'de 14. Hafta'nın açılış maçında Fenerbahçe deplasmanda Denizlispor'u 1-0 mağlup etti.

Emre'nin şık gol sevinci - Foto

Denizli Atatürk Stadı'nda ilk yarısı golsüz eşitlike sona eren karşılaşmanın tek golü 59. dakikada Emre Belözoğlu'ndan geldi. Emre gölü attıktan sonra secdeye kapandı.

İŞTE KARE KARE O AN

İlk yarıda Denizlispor'un bir pozisyonu dışında heyecan olmaya karşılaşmada, Fenerbahçe ikinci yarıda Emre ve Deivid'in girmesiyle oyunun hakimiyetini eline geçirdi. Fenerbahçe'nin Deivid ile attığı net bir gol de verilmedi. Sarı-lacivertliler bu sonuçla bu sezon deplasmandaki ikinci galibiyetini alıp puanını 26'ya çıkartırken, Denizlispor 14 puanda kaldı. EMRE'DEN MÜTHİŞ BİR GOL... Fenerbahçe'nin tartışılan isimlerinden olan Emre Belözoğlu Denizli deplasmanında 57. dakikada girdiği maçta 59. dakikada müthiş bir gole imza attı. Ceza sahası dışında topla buluşan yaklaşık 25 metreden mükemmel bir vuruş yapan Emre, Denizlispor'un genç kalecisi Cenk'i avladı. 1-0. DEİVİD'İN GOLÜ VERİLMEDİ... Fenerbahçe'nin Denizlispor deplasmanında bir golü verilmedi. Deivid yaklaşık 30 metreden çok sert vurdu önce üst direğe çarpan top ardından kalenin yaklaşık yarım metre içine çarpıp tekrar üst direğe ve ardından da kaleciye geldi. Hakem Aytekin Durmaz bu pozisyonda devam kararı verdi. Pozisyonun tekrarını izleyenler, Deivid'in şutunun çok net bir şekilde gol olduğunu gördü.

İŞTE KARE KARE O AN

STAT: Denizli Atatürk HAKEMLER: Aytekin Durmaz, Şahan Yılmaz, Erhan Sönmez DENİZLİSPOR: Cenk, Feridun, Kratochvil, Tomas (İsmail dk. 84), Çağlar, Süleyman (Emin dk. 63), Selahattin, Fatih Yiğen, Caner, Roberts, Ivan (İzzet dk. 69) FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül (Önder dk. 75), Edu, Lugano, Roberto Carlos, Kazım, Selçuk, Josico (Deivid dk. 58), Vederson (Emre Belözoğlu dk. 58), Ale, Guiza GOL: Emre Belözoğlu (dk. 59) SARI KARTLAR: Süleyman (Denizlispor), Guiza, Kazım (Fenerbahçe)
<< Önceki Haber Emre'nin şık gol sevinci - Foto Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER