Ersun Yanal futbolcularına son sözü söyledi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal derbi öncesi futbolcularına son talimatları verdi.Başarılı taktisyen,oyuncularına rahat olmalarını,şampiyonluğa kendilerinin daha yakın olduğunu hatırlattı.

Ersun Yanal futbolcularına son sözü söyledi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Galatasaray derbisi de dahil öğrencilerinden 7 maçta 21 puan istedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, oyuncularını Galatasaray derbisine hazırlarken, bir yandan da motivasyon konuşmalarını sürdürüyor. Tecrübeli hoca, öğrencileriyle yaptığı son toplantıda önemli sözler sarfetti. Arena’da gergin bir ortamın kendilerini bekleyeceğini söyleyen Yanal, “Bu konuda dikkatli olmanızı istiyorum. Bizim dışımızda gelişen bir olay olursa, karışmayacağız. Daha önce başka maçlarda olduğu gibi sahada kalacağız. Galatasaray ile aramızda ciddi bir puan farkı oluştu ve bize karşı tüm kozlarını en iyi şekilde kullanmaya çalışacaklar. Biz de lidere yakışır bir futbol oynamamız gerektiğini unutmayalım” ifadelerini kullandı.

‘Biz rahat olan tarafız’

Rakip taraftarların da maça büyük ilgi göstereceği uyarısında bulunan Yanal, “Biz rahat olan tarafız. Ancak şartlar ne olursa olsun, soyunma odasına 11 kişi geleceksiniz. Hakemle, rakiple diyaloğa girmeyin.Yanal, Fanatik'te yer alan habere göre.''Şampiyonluk yolunda avantajımız çok büyük ama kalan tüm maçlarımızı kazanmalıyız. Bu camia rekoru hak ediyor” diye konuştu. Bu arada 3 puanlı sisteme geçilen 1987- 88’de Galatasaray en yakın rakibine 12 puan fark atıp, bu alanda rekor kırmıştı. Yanal’ın öğrencileri de, bu rekora göz dikti.

MUHTEMEL 11'LER

Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Hakan, Telles, Melo, Yekta, Selçuk, Sneijder, Umut, Burak.

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Bekir, Bruno Alves, Caner, Mehmet Topal, Emre, Meireles, Kuyt, Emenike, Sow.
 


<< Önceki Haber Ersun Yanal futbolcularına son sözü söyledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER