FLAŞ-Ümit Özat ölümden döndü

Alman ligi Bundesliga'da top koşturan Ümit Özat, bu gece oynanan Karlsruhe-Koln maçının 30. dkikasında kalp krızi geçirdi.

FLAŞ-Ümit Özat ölümden döndü

Almanya Birinci Ligi takımlarından FC Köln takımında oynayan eski Fenerbahçeli ve milli oyuncu Ümit Özat, maç sırasında fenalık geçirerek hastaneye kaldırıldı. Maçın hakemi ve diğer futbolcular merak içinde Daum'a giderken Daum'un gözyaşlarına hakim olamadığı gözlendi. Olaya makasla müdahele eden sağlık ekipleri, dili boğazına kaçan tecrübeli futbolcunun dilini düzelterek milli futbocuaya hayata döndürdü.

İŞTE DEHŞET ANLARI

Kölner Express gazetesinin İnternet sayfasındaki haberde de, sahada fenalık geçiren Ümit'in dilinin bir süre boğazını tıkadığının tahmin edildiği bildirildi. Bize gelen ilk bilgiler kalp krizi geçirdiği yöndeydi, daha sonra gelen bilgilerde dilinin boğazına takıldığı bildirildi. Ümit Özat'ın iyi olduğunun anlaşılmasının ardından stadyumda hep bir ağızdan "Ümit Özat" tezahuratları başladı. Alman ikinci liginden birinci ligine çıkan 1. FC Köln takımında oynayan Ümit Özat, karşılaşma sırasında fenalık geçirerek Karlsruhe kentindeki bir hastaneye kaldırıldı. 1. FC Köln menajeri Michael Meier, Ümit'in hastanedeki kardiyoloji bölümünde tedavi altına alındığını bildirdi. Samanyoluhaber.com olarak milli futbolcumuza geçmiş olsun geçmiş olsun diyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz. spordabugun.com olarak Ümit Özat'a geçmiş olsun diyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını sahalara dönmesini diliyoruz.
<< Önceki Haber FLAŞ-Ümit Özat ölümden döndü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER