Fatih Terim istemiş ama alamamış

İbrahim Hacıosmanoğlu: "Fatih Terim, Yusuf'u istedi"

Fatih Terim istemiş ama alamamış

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim HacıosmanoğluKardemir Karabükspor maçı öncesi basın mensuplarıyla  sohbet toplantısında bir araya geldi. CAS kararları sonrası gelişmeleri basın  mensuplarıyla paylaşan Başkan Hacıosmanoğlu, CAS'ın gerekçeli karararından sonra  UEFA'nın harekete geçerek müdahelede bulunabileceğini kaydetti. 
 
Göreve ilk başladıklarında 'benim ağzımdan kupa kelimesi  duymayacaksınız' dediğini dile getiren Hacıosmanoğlu, "Kupa buraya geldiği zaman  açıklamayacağım o serüveni, olduğu gibi. Niye biz seçildikten sonra bu süreç  başladı, o kadarını söyleyeyim. Detaylarını kupa geldiğinde açıklayacağım" dedi. 
 
Yusuf Erdoğan'ı Fatih Terim bizden istedi 
 
Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, Kardemir Karabükspor maçında oynadığı  futbolla taraftarlar tarafından alkışlanan genç oyuncu Yusuf Erdoğan'ın  Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim tarafından kendilerinden istendiğini  söyledi. 
 
Hacıosmanoğlu,  teknik direktör Mustafa Akçay'ın yanında olduklarını  da belirterek, "Benim mağlup oluruz diye bir endişem yok. Hocanın arkasındayız  demeyiz, yanındayız. Biz ona 1461 Trabzon'daki karakterinden dolayı  Trabzonspor'da hocalılığı hak ettiğini söyledik. Trabzonspor'da da onu ortaya  koy... Kendi çocuklarınla oyna 3 yiyeceğine 5 ye. İkinci hafta o çocuklar  hırslarını ortaya koyarlar. Mustafa hocanın yüzde yüz başarılı olacağına  inanıyorum" dedi. 
 
Bordo-mavili takımda yetenekli genç oyuncuların olduğunu kaydeden  Hacıosmanoğlu, "Fatih Terim, 10 milyon euroya sol açık aldı. Ondan önce Yusuf'u  bizden istedi. Verseydik 10 milyon euroluk adam değil, Yusuf orda olacaktı.  Bizim iyi oyuncularımız var, hoca da onları yavaş yavaş adapte olacak"  ifadelerini kullandı. 
 

<< Önceki Haber Fatih Terim istemiş ama alamamış Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER