Fatih Terim'i ağlatan gelişme

Galatasaray taraftarı gecenin ilerleyen saatlerinde Fatih Terim'in Tarabya'daki evindeydi...

Fatih Terim'i ağlatan gelişme

Galatasaraytaraftarlar, görevine son verilen teknik direktör Fatih Terim'in Tarabya'daki evinin önünde toplanarak, deneyimli teknik direktöre destek verdi. Bu sırada Terim'in gözlerinin dolduğu görüldü.

AYSAL İSTİFA ÇAĞRISI

Yaklaşık 500 sarı-kırmızılı taraftar, evinin önünde bir araya geldikleri Terim'e tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulundu. "İmparator Fatih Terim" şeklinde tezahüratlar yapan taraftarlar, kulüp başkanı Ünal Aysal'ı da istifaya çağırdı.

HELALLİK İSTEDİ

Fatih Terim, yoğun ilgi karşısında evinden çıkarak taraftarların yanına geldi. Taraftarları selamlayarak, helallik isteyen tecrübeli teknik direktörün oldukça üzgün olduğu görüldü. Terim, taraftarlara, "Hakkınızı helal edin" dedikten sonra tekrar evine döndü.

Sarı-kırmızılı taraftarlar, daha sonra güvenlik görevlileri ve tribün liderlerinin yönlendirmesiyle Terim'in evinin bulunduğu sokaktan ayrılarak, sahildeki anayola indi. Bu sırada taraftarların yoğunluğu nedeniyle trafik bir süreliğine durdu.

HOCAYI SATANI BİZ DE SATARIZ

Taraftarların ayrılmasının ardından Terim, polis eskortu eşliğinde evinden çıkış yaptı. Ancak taraftarlar, ana yolda Terim'in içinde bulunduğu aracın önünü keserek, "Hocayı satanı biz de satarız", "Ünal Aysal istifa" ve "Cim Bom Bom halkındır, lisenin değil" şeklinde sloganlar attı.

<< Önceki Haber Fatih Terim'i ağlatan gelişme Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER