Fenerbahçe - Arsenal maçı öncesi önemli bilgiler

UEFA Şampiyonlar Ligi playoff turu ilk maçında Fenerbahçe, İngiliz devi Arsenal'i konuk ediyor.

Fenerbahçe - Arsenal maçı öncesi önemli bilgiler

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılacak karşılaşma saat 21.45'te başlayacak. Fenerbahçe ile Arsenal arasında oynanacak play-off turu ilk maçında İtalyan hakem Gianluca Rocchi düdük çalacak.

TFF Süper Kupa'da Galatasaray'a 1-0 yenilerek, kupayı rakibine kaptıran ve Spor Toto Süper Lig'de 2013-2014 sezonu ilk haftasında deplasmanda ligin yeni ekiplerinden Torku Konyaspor karşısında 2-0 öndeyken, 3-2 mağlup olarak son iki resmi maçından yenilgiyle ayrılan sarı-lacivertliler, İngiliz ekibi karşısında taraftarlarının önünde galip gelerek, ikinci maç öncesinde tur için avantaj elde etmenin peşinde.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Volkan Demirel; Mehmet Topuz, Bruno Alves, Joseph Yobo, Michal Kadlec; Mehmet Topal, Raul Meireles, Emre Belözoğlu; Dirk Kuyt, Moussa Sow, Emmanuel Emenike

Arsenal: Wojciech Szczesny; Bacary Sagna, Per Mertesacker, Laurent Koscielny, Kieran Gibbs; Tomas Rosicky, Jack Wilshere, Aaron Ramsey; Theo Walcott, Santi Cazorla, Olivier Giroud

Mehmet Topal iyileşti 

Sakatlığı nedeniyle Torku Konyaspor maçında kadroda yer alamayan Mehmet Topal, Arsenal maçında forma giyebilecek.

Takımla çalışmalara başlayan Mehmet Topal'ın, bugünki karşılaşmada ilk 11'de yer alacağı öğrenildi.
Torku Konyaspor maçında cezalı oldukları için oynayamayan kaleci Volkan Demirel, Bruno Alves ve Raul Meireles ile yabancı tercihi nedeniyle forma giyemeyen Kadlec'in Arsenal karşısında ilk 11'de sahaya çıkması bekleniyor.

Holmen yok 

Yabancı oyuncu sınırlaması nedeniyle henüz lisansı çıkarılamayan ve UEFA'ya bildirilen kadroda ismi bulunmayan yeni transfer Samuel Holmen ise bugünki maçta da yer alamayacak.

Emenike'nin ilk Avrupa maçı 

Fenerbahçe'nin yeni transferi Emmanuel Emenike, Arsenal karşısında ilkleri yaşayacak.

Torku Konyaspor maçında ilk kez sarı-lacivertli formayı giyen Emenike, bugünki karşılaşmada ilk kez Kadıköy'de maça çıkacak ve ilk kez Avrupa kupalarında sarı-lacivertli formayla mücadele edecek.

Kilometre taşları 

Sarı-lacivertliler, Avrupa kupalarında geride kalan 188 maçta 67 galibiyet, 37 beraberlik ve 84 yenilgi aldı

Rakip fileleri 237 kez havalandıran Fenerbahçe, kalesinde 289 gol gördü. UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında bugün İngiltere'nin Arsenal takımıyla karşılaşacak Fenerbahçe, 189'uncu Avrupa maçına çıkacak.

Sarı-lacivertliler, Avrupa arenasında geride kalan 188 maçta, 67 galibiyet aldı, 37 kez berabere kaldı ve 84 maçta da yenildi.

Rakip fileleri toplam 237 kez havalandıran sarı-lacivertliler, kalesinde ise 289 gol gördü.
<< Önceki Haber Fenerbahçe - Arsenal maçı öncesi önemli bilgiler Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER