Fenerbahçe - Arsenal maçı özeti! Fenerbahçe - Arsenal maç skoru

Fenerbahçe Arsenal maçında büyük şok... Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi play off turu ilk maçında, kendi evinde ağırladığı Arsenal'e mağlup oldu.

Fenerbahçe - Arsenal maçı özeti! Fenerbahçe - Arsenal maç skoru


Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında sahasında İngiliz temsilcisi Arsenal'i konuk etti. Karşılaşma Arsenal'in 3-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. Londra'da 27 Ağustos akşamı oynanacak olan rövanş öncesi avantajlı bir skor elde etmek için sahay çıkan sarı lacivertliler, 51. dakikada Gibbs, 64. dakikada Aoron Ramsey ve 77. dakikada Giroud'nun penaltı golüne engel olamadı.


Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında evinde konuk ettiği Arsenal'e 3-0 mağlup oldu. Kendi seyircisi önündeki maçta rövanş için avantajlı bir skor elde etmek isteyen Fenerbahçe, ilk yarıda rakibi karşısında etkili olamadı. Bu yarıda gol pozisyonu üretemeyen, 45 dakikada kaleye şut bile çekemeyen sarı-lacivertliler, rakip atakları karşısında ise kalesinde zor anlar yaşadı. İlk yarıda taraftarının yoğun desteğine karşın sahada kendisinden beklenen oyunu ortaya koyamayan Fenerbahçe, soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti. 

Karşılaşmanın ilk dakikalarında kontrollü bir oyun ortaya koyan konuk ekip Arsenal, 15. dakikadan sonra Fenerbahçe kalesinde, tehlikeli pozisyonlar üretmeye başladı. 19. dakikada Giroud ile kaleyi yoklayan İngiliz temsilcisi, 25. dakikada Ramsey ile bir pozisyondan yararlanamadı. İlk yarıda oyunun kontrolünü elinde tutan Arsenal, son dakikalarda yakaladığı pozisyonları da değerlendiremeyince bu yarıda gol bulamadı. 
<< Önceki Haber Fenerbahçe - Arsenal maçı özeti! Fenerbahçe - Arsenal... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER