Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin kilidi

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin püf noktası

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin kilidi

Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında 30 Kasım Cumartesi günü yapılacak yılın son derbisinin son 15 dakikası heyecanlı geçmeye aday.

Ligde geride kalan 12 haftada Fenerbahçe toplam 28 golün dokuzun, uzatma bölümüyle birlikte maçların son 15'er dakikalarında attı. Beşiktaş ise rakibinin gol yollarında en etkin olduğu dakikalarda 4 gol atarken, kalesinde hiç gol görmedi.

Fenerbahçe iyi başlıyor, iyi bitiriyor

Lider Fenerbahçe, maçlara Beşiktaş'a oranla daha iyi başlayıp, daha iyi bitiriyor.

Sarı-lacivertliler, geride kalan haftalarda ilk 15 dakikalarda 6 kez gol sevinci yaşarken, hiç gol yemedi. Beşiktaş ise bu periyotta sadece bir kez fileleri havalandırabildi, kalesinde de tek gol gördü.

Uzatma bölümleriyle birlikte karşılaşmaların son 15 dakikalarda da Fenerbahçe Beşiktaş'a oranla yine aktif bir görüntü çizdi.

"Sarı Kanaryalar" son 15 dakikalarda 5, artı 90 dakikalarda da 4 olmak üzere maçların sonunda 9 kez gol sevinci yaşadı. Özellikle 90 artı dakikalarda attığı çok kritik gollerle 4 maçta galibiyete ulaşan ve berabere bitecek müsabakalarda 8 puanı hanesine yazdıran Fenerbahçe, bu bölümde kalesinde de 4 gol gördü.

Beşiktaş ise 76 ile 90. dakikalar arasında 3, artı 90'da ise bir gol olmak üzere toplam 4 kez fileleri havalandırdı. Son periyotta kalesini gole kapattı.
<< Önceki Haber Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinin kilidi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER