Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonu

Fenerbahçe, final rövanş maçında Polonya'nın Zamek takımını 3-0 yenerek şampiyon oldu

Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonu

Fenerbahçe Kadın Masa Tenisi Takımı, Avrupa  Masa Tenisi Birliği (ETTU) Kupası finali rövanş maçında Polonya'nın Zamek ekibini  deplasmanda 3-0 yenerek şampiyon oldu.
         
İstanbul'da 3-1 mağlup ettiği Polonya temsilcisiyle rövanş maçında  Tarnobrzeg kentinde karşı karşıya gelen sarı-lacivertli takım, mücadeleye Melek  Hu ile başladı. Rakibi karşısında iyi bir oyun çıkartan Melek Hu, ilk sette  oyunları sırasıyla 11-6, 11-6 ve 14-12'lik skorlarla alarak takımını 1-0 öne  geçirdi.
         
Fenerbahçe, mücadelenin ikinci setinde Viktoria Pavlovich ile mücadele  etti. Setteki ilk oyunu 11-7 kaybeden Pavlovich, ikinci oyunu 11-5 kazanarak  durumu 1-1 yaptı. Üçüncü oyunu 12-9 kazanan rakibi karşısında, dördüncü oyunu  11-9 ve beşinci oyunu da 11-6'lık skorla alan Pavlovich, karşılaşmada skoru 2-0  yaptı.
         
Sarı-lacivertli takımda üçüncü sete Fangfang Zhou çıktı. Setteki ilk  oyunu 12-10, ikinci ve üçüncü oyunları da 11-9'luk skorlarla kazanan Zhou, final  maçının sonucunu tayin etti. Böylece karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan Fenerbahçe,  ETTU Kupası'nda şampiyonluğa ulaştı.
         
Geçen sezon da ETTU Kupası'nı kazanan Fenerbahçe, böylece üst üste ikinci  kez bu kupada şampiyonluk yaşadı.
         

<< Önceki Haber Fenerbahçe, Avrupa Şampiyonu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER