Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda finalde!

Fenerbahçe ile Eskişehirspor, Ziraat Türkiye Kupası rövanş maçında karşılaştı. Normal süresi 1-1 biten maçta, penaltılar sonucu gülen taraf Fenerbahçe oldu.

Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda finalde!

Fenerbahçe ve EskişehirsporZiraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda karşı karşıya geldi. 90 dakikası 1-1 sona eren maçta uzatmalara geçildi. 

Uzatmalarda da gol olmayınca penaltı atışları yapıldı. Penaltılarda üstünlük kuran sarı lacivertliler, 4-1 galip gelerek finalde Trabzonspor'a rakip oldu.

İlk karşılaşmasında Fenerbahçe ve Eskişehirspor 1-1 berabere kalmıştı.


Fenerbahçe kalede Volkan, savunmada; Gökhan Gönül, Egemen, Yobo, Ziegler, orta sahada; Emre, Mehmet Topal, Caner forvette ise Kuyt, Webo, Sow 11'i ile sahaya çıktı.

Eskişehirspor ise karşılaşmaya kalede Boffin, savunmada; Veysel, Diego, Akaminko, Dede orta alanda; Hürriyet, Causic, Alper forvette ise Tello, Necati, Erkan Zengin 11'i ile başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Eskişehirspor 17. dakikada Tello'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Veysel sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Tello altıpas önünde gelişine vurdu ve top kaleci Volkan'ın üstünden ağlarla buluştu.

-Fenerbahçe 32. dakikada Webo'nun golüyle durumu 1-1 yaptı. Gökhan Gönül sağ kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Kuyt kafayla indirdi ve Webo gelişine vurarak topu ağlara gönderdi.

Maçın skoru: Fenerbahçe 1-1 Eskişehirspor...

<< Önceki Haber Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda finalde! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER