Fenerbahçe Yanal'ın tam istediği gibi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, yeni sezon öncesinde Fenerbahçe'nin Boluspor ile oynadığı karşılaşmada Bruno Alves'e hayran kaldı.

Fenerbahçe Yanal'ın tam istediği gibi

Boluspor ile oynanan ilk hazırlık maçı sonrası takımın röntgenini çekenTeknik Direktör Ersun Yanal, daha çok eksikleri bulunduğunu, tam kapasiteye ulaştıklarında daha hızlı ve etkili olacaklarını savundu.

Milliyet'in haberine göre; Teknik Direktör Ersun Yanal, daha takımın yüzde 50 performansa bile ulaşmadığını düşünüyor. Boluspor karşısında alınan farklı skor ve iyi futbolarağmen deneyimli çalıştırıcı daha çok eksikleri olduğunu belirtti. Yardımcıları ile ilk sınavlarını değerlendiren Yanal'ın, takımın tam kapasiteye ulaştığı taktirde çok daha hızlı ve etkili oynayacağını savunduğu bildirildi.

BRUNO ALVES'E HAYRAN KALDI

Fenerbahçe'nin hocası, Bruno Alves'e ise hayran kaldı. Daha önce Portekizli oyuncuyu bildiğini ifade eden Yanal, "Performansı beni çok mutluetti. Daha ilk maçında benden tam not aldı" yorumunu yaptı.

Bu arda Ersun Yanal'ın kafasında yabancı kontenjanı sebebiyle Miroslav Stoch'u göndermek vardı. Ancak Boluspor maçının ikinci yarısında oyuna giren ve etkili olan Slovak futbolcu hocasının kafasını bir hayli karıştırdı. Stoch için kesin kararın oynanacak iki hazırlık maçı sonrası verileceği öğrenildi.

Yanal, Boluspor maçında kendisine gelen şansı iyi kullanamayan Krasiç'e ise geçer not vermedi. Son iki sezon çok az maç oynayan Sırp yıldızın fizik ve oyun olarak çok geriye gittiğini düşünen tecrübeli hoca, gidecekler listesinde bu oyuncuyu ilk sıraya koydu. 
<< Önceki Haber Fenerbahçe Yanal'ın tam istediği gibi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER