Fenerbahçe galibiyet serisini sürdürmek istiyor

Süper Lig'de yarın deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, kazanarak galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Fenerbahçe galibiyet serisini sürdürmek istiyor

Ligin 24. haftasında Beşiktaş derbisinde aldığı 3-2'lik yenilginin  ardından, 25, 26 ve 27. hafta maçlarında kaybetmeyen sarı-lacivertli ekip,  Orduspor karşısında da galip gelerek serisini 4 maça taşımayı hedefliyor.
         
Süper Lig'de aldığı başarılı sonuçların yanı sıra, UEFA Avrupa Ligi'ndeki  performansıyla son dönemde büyük bir çıkış yakalayan Fenerbahçe, çeyrek final ilk  maçında İtalyan ekip Lazio karşısında aldığı 2-0'lık galibiyetin de verdiği  moralle deplasmanda 3 puan arayacak.
         
Emre ve Sow yok
         
Fenerbahçe'de çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Emre Belözoğlu ve  sakatlığı bulunan Moussa Sow, Orduspor mücadelesinde forma giyemeyecek.
         
Sakatlığının tedavisinin ardından çalışmalarına takımdan ayrı özel  program dahilinde devam eden Emre ile Lazio maçında sakatlanan Sow,  sarı-lacivertli ekibin maç kadrosunda bulunmayacak.
         
4 oyuncu sarı kart ceza sınırında
         
Fenerbahçe'de, Orduspor maçı öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında  bulunuyor.

Ligde üçer sarı kartları bulanan Volkan Demirel, Caner Erkin, Cristian ve  Semih Şentürk yarınki maçta da forma giyip birer kart daha görmeleri durumunda  29. haftadaki Eskişehirspor mücadelesinde cezalı durma düşecekler. Ordu 19 Eylül Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Orduspor-Fenerbahçe  maçını hakem İlker Meral yönetecek.
         
<< Önceki Haber Fenerbahçe galibiyet serisini sürdürmek istiyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER