Fenerbahçe için tarihi bir gün

Fenerbahçe için çok özel birgün... Sarı-Lacivertliler bugün tam 4 kupa için ter dökecek.

Fenerbahçe için tarihi bir gün

Sarı-Lacivertliler bugün tarih yazmaya hazırlanıyor... 

Fenerbahçe Kulübü, yalnızca futbolda değil basketbol, voleybol ve masa tenisinde çok kritik sınavlar vermeye hazırlanıyor. Ezeli rakibi Galatasaray’a karşı Avrupa Şampiyonluğu’nun hesaplarını yapan kadın basketbolcuların yanı sıra masa tenisi ile kadın ve erkek voleybol takımları, kupa kazanmak için kritik maçlara çıkacak. 

Saat: 14.00... Yer: Ülker Arena

Şampiyonlar Ligi’nde başarılı bir sezon geçiren kadın masa tenisçiler, ilk maçta 3-2 yenildiği Alman Berlin Eastside ile kozlarını paylaşacak. Sarı- Lacivertliler, saat 14.00’te konuk edeceği rakibiyle Ülker Arena’da karşılaşacak.
Temsilcimiz kazanması halinde Avrupa’nın en iyisi olacak.

Saat: 16.00... Yer: İzmir Atatürk

Avrupa Challenge Kupası’nı kazanan, ligde de şampiyonluğu hedefleyen erkek voleybolcular, Teledünya Süper Kupa Dörtlü Finalleri’nde de rakip tanımıyor. Sarı-Lacivertliler, bugün Halkbank’la karşılaşıyor. Kupanın favorisi olan Fenerbahçe, ikinci hedefine de yakın gözüküyor.

Saat: 17.00... Yer: Karşıyaka

Fenerbahçe Ülker de bugün sezonun en zor deplasmanlarından birine çıkacak. Sarı-Lacivertliler, sahasında oynadığı ilk maçta yenildiği Pınar Karşıyaka’ya konuk olacak.

Saat: 19.00... Yer: İzmir Atatürk

Erkek takımıyla birlikte aynı gün Avrupa CEV Kupası’nı kazanan kadınlar da, bugün güçlü rakibi Vakıfbank’la kozlarını paylaşacak. Sarı-Lacivertliler, rakibini yenmesi halinde sezonun ikinci kupasını da müzesine götürecek.

Başkandan tam destek

Kadın basketbolcuların gruptaki maçı ile yarı final mücadelesini izledikten sonra İstanbul’a dönen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, yine Rusya’ya gitti. Yıldırım, yöneticiler Mahmut Uslu ve Turhan Şahin ile birlikte özel bir uçakla dün Ekaterinburg’a çıkarma yaptı. Bu arada Sarı-Lacivertliler, bugün de özel bir uçak kaldıracak ve taraftarlarını derbiye götürecek.

<< Önceki Haber Fenerbahçe için tarihi bir gün Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER