Fenerbahçe ile PSV karşılaşıyor

Fenerbahçe, Yanal yönetiminde en ciddi sınavına çıkıyor...

Fenerbahçe ile PSV karşılaşıyor

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, 3. hazırlık maçında Hollanda’nın PSV Eindhoven takımını ağırlıyor. Bu hazırlık maçının bir önemi, Yanal ile yeni transferlerin Şükrü Saracoğlu Stadı’nda ilk kez taraftarların önüne çıkacak olması. İkincisi ise Avusturya’nın Red Bull Salzburg takımıyla 31 Temmuz Çarşamba günü oynanacak olan Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme maçları öncesi en ciddi hazırlık olması. Daha önce PTT 1. Lig ekibi Boluspor ve Azerbaycan’ın Lankaran takımlarını 4-0’lık skorlarla mağlup eden Sarı-Lacivertliler, bu kez Avrupa Kupaları’nın gediklisi olan güçlü bir takım karşısında kendilerini sınama fırsatı bulacak. 

Taraftarları davet etti

Ersun Yanal da, PSV karşılaşmasının en ciddi sınavları olduğunu vurgulayıp, taraftarları bu akşamki mücadeleye davet etmişti. Yanal’ın, takımını Salzburg’a karşı oynatmayı düşündüğü 11’le sahaya sürmesi bekleniyor. Fenerbahçe bu büyük olasılıkla Volkan, Mehmet Topuz, Bruno Alves, Bekir, Kadlec, Kuyt, Mehmet Topal, Alper, Emre, Sow, Webo 11’iyle mücadele edecek. Tecrübeli hocanın fizik olarak henüz hazır olmayan Sow’u yedek soyundurup, Stoch’a da şans verebileceği belirtildi.

Yeni formalar tanıtılıyor

Sarı-Lacivertli oyuncuların 2013/14 sezonunda giyeceği formalar, PSV Eindhoven ile bu akşam saat 21:45’te oynanacak hazırlık karşılaşması öncesinde düzenlenecek özel şovla tanıtılacak. Saat 21:20’de başlayacak organizasyonda, futbolcuların yeni sezon formalarıyla yapılan çekimleri, stat ekranından taraftarlara yansıtılacak. Kulüpten yapılan açıklamada, karşılaşmayı izlemeye gelecek tüm taraftarların, formaların tanıtımının yapılacağı bu organizasyonun bir parçası olmaları adına yanlarında atkılarını getirmeleri istendi. Açıklamada, “PSV maçına gelecek olan taraftarlarımız, hem dünya üzerinde bir ilk olacak ve unutulmayacak bir organizasyonun parçası olacak hem de takımlarını yeni sezon formaları ile ilk defa Saracoğlu Stadı’nda izleme şansına sahip olacaklar” denildi.
<< Önceki Haber Fenerbahçe ile PSV karşılaşıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER