Fenerbahçe'de Sow zamanı

Antrenmanlarda ve maçlarda yeteri kadar koşmadığı için birkaç maçta kadro dışı kalan Sow, Kayseri Erciyes karşısında en çok koşan isim oldu. 11 bin 27 metre ile arkadaşlarını geçen Senegalli golcü, Yanal'dan da övgü aldı..

Fenerbahçe'de Sow zamanı

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe'nin Senegalli yıldızı Moussa Sow, Kayseri Erciyesspor karşısında 11 bin 27 metre koşarak, takımının en çok efor sarfeden ismi oldu.

Sezon başında ortalama 9 km mesafe kaydeden Senegalli oyuncunun bu değişiminde en büyük rolü teknik direktör Ersun Yanal oynadı. Fizik olarak eksik olmasına rağmen Yanal'ın ilk maçlarda şans verdiği futbolcu, Sivas maçında kadroya alınmayınca bu duruma tepki göstermişti. Ancak hocası, daha sonra futbolcuya beklentilerini anlatmış, özellikle şu anki fizik gücü ve temposuyla takıma girmesinin mümkün olduğunu ifade etmişti.

Her maç üzerine koyan sarı-lacivertli golcü, attığı gol ve oynadığı etkilifutbolun yanında en büyük eksiği olan koşu mesafesini geliştirdi. Ve sonmaçta da birinciliğe yükseldi. Sow'un ardından 11 bin 12 metre ile Mehmet Topuz, 11 bin metre ile Kuyt geldi. 10 kilometrenin üzerine çıkan diğer isimler ise Webo, Bekir ve Egemen oldu.

Son maçın verilerini alan teknik direktör Ersun Yanal performansından dolayı futbolcusunu tebrik etti.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de Sow zamanı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER