Fenerbahçe'de flaş iddia

Senegalli yıldız Moussa Sow'un omuz bölgesindeki sakatlığı nedeniyle Gaziantepspor ile oynanacak maçın kadrosuna alınmayacağı iddia edildi.

Fenerbahçe'de flaş iddia

Süper Lig'deki son galibiyetini 15. haftada alan Fenerbahçe için Gaziantepspor ile Cumartesi günü deplasmanda oynanacak maç öncesinde flaş bir iddia ortaya atıldı.

Fenerbahçe'nin Bursaspor ile oynadığı karşılaşmanın 62. dakikasında saha kenarına alan Moussa Sow'un Gaziantepspor ile oynanan maçın kadrosuna alınmayacağı iddia edildi.
Omuz bölgesinde yaşadığı sakatlıktan dolayı sıkıntı yaşayan Sow'un sağlık ekibi tarafından yapılan ilk kontrollerinin olumsuz bir şekilde sonuçlandığı ve Gaziantep'te oynamasının mümkün olmadığı belirtildi.

GÖZLER SEMİH ŞENTÜRK'TE 

Moussa Sow için ortaya atılan bu iddia büyük bir şok etkisi yaratırken; sarı-lacivertli takımın teknik direktör Aykut Kocaman alternatif planlara yöneldi.

Gaziantepspor karşısında Sow'u ilk 11'de sahaya sürmeyi planlayan Kocaman'ın Senegalli futbolcudan gelen haberin ardından rotasını Semih Şentürk'e çevirdiği ve tecrübeli futbolcuya Gaziantepspor karşısında ilk 11'de görevlendireceği belirtildi.


<< Önceki Haber Fenerbahçe'de flaş iddia Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER