Fenerbahçe'de transferi Rıdvan Dilmen açıkladı

Rıdvan Dilmen, sarı-lacivertli yönetimin stoper, sol bek ve bir de orta saha oyuncusu için transfer çalışmaları yaptığını açıkladı.

Fenerbahçe'de transferi Rıdvan Dilmen açıkladı

Sabah Gazetesi yazarlarından Rıdvan Dilmen, Aykut Kocaman'ın istifasını ve Fenerbahçe ile Beşiktaş'ı bekleyen olası durumları yorumladı.  
 
Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'de bir düzen sağladığını ve gelecek olan teknik ama harika bir ortam bıraktığını ifade eden Dilmen, sarı-lacivertli yönetimin stoper, sol bek ve bir de orta saha oyuncusu için transfer çalışmaları yaptığını açıkladı. 

- Fenerbahçe'de Aykut Kocaman dönemi bitti. Bu sürece sizin yorumunuz nedir? 

"Aykut Kocaman kesinlikle başarılı oldu. Şampiyonluk kupası, iki lig ikinciliği, iki tane de uzun süre kazanılmayan Türkiye Kupası. Karne bir hayli iyi. Ancak ben aldığı kupalardan çok bıraktığı Samandıra'yı daha başarılı buluyorum. Aslında daha önceleri biraz dağınık, eksik olan bir yapıdaki Samandıra'nın yerine, hiyararşinin olduğu derli toplu bir Samandıra bıraktı. Sadece antrenörlerin teknik, bilimsel çalışma ortamı değil, profesyonellik anlayışı için de olumlu işler yaptı. Yeni çalışacak teknik adamlara mükemmel bir ortam bıraktı. Ve bunları yaparken de 2 yıl önceki psikolojik ortamı düşündüğümüzde başarısının değeri ortaya çıkıyor." 

- Önce Ersun Yanal sonra da Mustafa Denizli ile görüşüldü. Bu adaylar için ne düşünüyor sunuz?

"Aykut Kocaman'ın istifası Fenerbahçe'de beklenmeyen bir gelişmeydi. Fenerbahçe kulübü de açıkçası hazırlıksız yakalandı. Baktığımız da iki ihtimal var; ya yabancı ya da Türk alacaksınız. Burada bence önemli kelime 'sabır'. Yangından mal kaçırır gibi panik yapmamak lazım. Fenerbahçe'de şu anda sabırlı davranılıyor gibi geliyor bana ve doğru da yapılıyor. Ersun Yanal ve Mustafa Denizli ile görüşülüp, fikir alışverişinde bulunulduğunu duyuyoruz. Yabancı arayışları da var. Gelecek teknik direktöre enkaz bırakılmadı. En azından Aykut Kocaman'ın verdiği rapor doğrultusunda ki; stoper, sol bek ve belki önde bir oyuncu gibi herkesin tahmin ettiği bölgelere oyuncu arayışları devam ediyor"
<< Önceki Haber Fenerbahçe'de transferi Rıdvan Dilmen açıkladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER