Fenerbahçeli futbolculardan örnek davranış!

Fenerbahçeli futbolcular antrenman yorgunluğu demediler, örnek bir davranış sergilediler.

Fenerbahçeli futbolculardan örnek davranış!

Fenerbahçeli futbolcu Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal'ın organize ettiği, Lösemeli Çocuklar Vakfı (LÖSEV) ailelerine verdiği iftar yemeğine sarı - lacivertli oyunculardan Bekir İrtegün ve Hasan Ali Kaldırım da katıldı.

Etiler'deki Develi Restorant'da iftar organizasyonuna katılan futbolculardan Mehmet Topal, takım arkadaşları Bekir ve Hasan Ali Kaldırım'a teşekkür ederek, "Bu gece bizim açımızdan çok önemliydi. Organ bağışını ve ilik bağışına çok önem vermemiz gerekiyor. Yardıma muhtaç çok kardeşimiz var. Onların yerinde bizler de olabilirdik. Burada olduğumuz için çok mutluyuz. Bekir ve Hasan Ali beni kırmadı. Antrenmanın ardından yorgun yorgun buraya geldiler." diye konuştu.

Bekir de asıl teşekkür etmesi gerekenlerin kendisi ve Hasan Ali olduğunu kaydederek, "Böyle organizasyonlara katılmak insanları mutlu ediyorsa bizim için müthiş bir şey. Bu tarz organizasyonların daha fazla olması gerekiyor. Bu yavruları her zaman hatırlamamız lazım." ifadelerini kullandı.

Hasan Ali Kaldırım da düşüncelerini şu şekilde aktardı: "Mehmet abi bize teşekkür etti; ama biz kendisine teşekkür ediyoruz. Buraya seve seve geldik. Bu anlamlı gecede küçük çocukları umut ediyorum, biraz mutlu edebilmişizdir. Böyle anlamlı gecelere katılmak bizim görevimiz, inşallah herkesi mutlu edebilmişizdir." 

LÖSEV İstanbul İl Koordinatörü Zuhal Ön ise ailelerin yanında oldukları için Fenerbahçeli futbolculara teşekkür ederek, bu tür organizasyonlara katılmalarının devam etmesini istedi.

Konuşmaların ardından futbolcular, LÖSEV aileleri ve çocuklarıyla fotoğraf çektirdi.

CİHAN

<< Önceki Haber Fenerbahçeli futbolculardan örnek davranış! Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER