Fenerbahçe'nin Oscar planı tuttu

Fenerbahçe, Benfica'nın Paraguaylı golcüsü Oscar Cardozo’nun transferinde sona yaklaştı. Tek pürüz, ödeme planında yaşanıyor.

Fenerbahçe'nin Oscar planı tuttu

Akşam'ın haberine göre, Benfica ile Fenerbahçe arasındaki transfer görüşmelerinin ‘yoğun’ bir şekilde devam ettiğini anlatan Aldave’yi basın da doğruladı. Record Gazetesi, sadece ödeme planında pürüzler kaldığını yazdı

Fenerbahçe’de değişen bir şey yok. Transfer, UEFA’nın disipline sevki öncesindeki gibi devam ediyor. Yönetim, planlandığı gibi Bruno Alves’i İstanbul’a getirdi. Alves’in Fenerbahçe’de birlikte forma giymek istediği hatta bunun için özel çaba sarf ettiği Oscar Cardozo da her an bitmek üzere...

Çubuklu’ya çok yaklaştı 

Fenerbahçe cephesi, Paraguaylı santrfora “çubuklu” formayı giydirmekte kararlı. Portekiz cephesinden de olumlu sinyaller geliyor. Record gazetesi, Fenerbahçe ile Benfica arasındaki görüşmelerin bitmek üzere olduğunu yazdı. Cardozo’nun Fenerbahçe’ye transferinde sadece ödeme planında pürüz var.

Kaç taksitte ödenecek? 

Record gazetesi, Benfica ile Fenerbahçe’nin 10 milyon avroluk bonservis bedelinde uzlaşmaya vardığını ancak bu paranın hangi vadeyle ödeneceği konusunda uzlaşma sağlanamadığını vurguladı. Benficalı oyuncunun menajeri Pedro Aldave de Kartallar ile Kanarya arasındaki görüşmelerin ‘yoğun’ bir şekilde devam ettiğini açıkladı.

Çetinkaya bitirecek 

Menajer Aldave, “Bazı teklifler aldığımız doğru. Fenerbahçe ile şu anda bir anlaşma söz konusu değil. Fenerbahçe ile son günlerde gerçekten yoğun bir şekilde görüşmelerimiz var, bu doğru” ifadelerini kullandı. Portekiz basını, Fenerbahçe adına Benfica ile görüşmeleri sarı-lacivertliler’in idari menajeri Hasan Çetinkaya’nın yürüttüğünü duyurdu.

Ahmet Bulut doğruladı 

Fenerbahçe’nin 4 yıllık sözleşme imzalayacağı Oscar Cardozo’ya yıllık 2.8 milyon avro ödeyeceği bilgisi verildi. Bu arada 30 yaşındaki golcünün Türkiye temsilciliğini yapan Ahmet Bulut, Bruno Alves’i İstanbul’da karşılaması sırasında “UEFA’nın kararı Fenerbahçe’nin Cardozo girişimini kesinlikle olumsuz yönde etkilemedi. Fenerbahçe, kulüp ve oyuncuyla şu anda görüşmelerini sürdürüyor” bilgisini verdi. Portekizliler’e göre resmi imzalar bu hafta içinde atılacak.
<< Önceki Haber Fenerbahçe'nin Oscar planı tuttu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER